KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
şöyle söyleyebilirim 130 luk panel 3 adet 110 luk akü var bende ve uzun süre test edemedim 2,5 gün kaldım ve buzdolabı,iç dış aydınlatma yettide arttı. daha sonra deneyimlerimi paylaşırım. benim mutfak musluğu spiralli ve camdan dışarı uzanıyor isteğe bağlı dışarı çadır duş kurulabilir. ayrıcada içinde wc duş olan t5 ler gördüm ama gezip görme şansım olmadı. ben pek araç içinde gerek duymadım, seyyar işimizi gördü...
Gençlerin havası farklı oluyor.Çok beğendiğin tümcelerinde saklı.Bir zamanlar Yalova dinlence yerim,emekli olduğum Zübeyde Hanım İlköretim.Sahiliniz çok güzel olmuş.Yönetim gençlere devredilmediği,yine beton yine beton.Lila asil bir rektir.Karavanınız hayırlı,sevgilerde bizden olsun.
Genc baba olmanin en buyuk avantaji bu olsa gerek.Genc yasta esinizle birlikte seyahat edebilme keyfi...
Karavaniniz hayirli olsun keyifli geziler dilerim.
Gençlerin havası farklı oluyor.Çok beğendiğin tümcelerinde saklı.Bir zamanlar Yalova dinlence yerim,emekli olduğum Zübeyde Hanım İlköretim.Sahiliniz çok güzel olmuş.Yönetim gençlere devredilmediği,yine beton yine beton.Lila asil bir rektir.Karavanınız hayırlı,sevgilerde bizden olsun.
beğeninize teşekkür ederiz, çok sağolun. arkadaşlarda latife yapıyorlar zaten, hepsi çok beğendi sağolsunlar. ama dediğiniz gibi insan kendi sevdiğini yapmalı zira kendi yaşayacak içinde..
slm