Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Teşekkürler Yusuf,
Dikkat ediyorum zeten havaların ısınmasıyla bu tehlike hep aklımdaydı...
Öldürmüyor, Ama Süründürüyorlarmış sokarsa...
Oldukça ciddi sempatik sinir sistemi bozukluklarına yol açabiliyormuş.. Çift görme, Kısmi felç, sempatik sistem bozuklukları, tansiyon, çarpıntı vb.. Ama astım, kalp krizine yol açacak etmenlerin kişide varlığı dışında yetişkinleri öldürmesi pek görülen bir durum değil. Yetişkin ölümlerinin pek çoğu bunun gibi yan problemlerin sinir sisteminde zehrin gösterdiği etki tarafından tetiklenmesinden oluyormuş. Ama yine de tek bir akrebin çocuklar için öldürücü olabileceği söyleniyor.
Ben bunları ve yavrularını avlamak üzere her türlü özelliği olan muhteşem hayvanlar besliyorum.. Özgürce dolaşıp tüm gün avlanıyorlar...
Pek çok kişinin önerisi de buydu... Akreplerin kabusu onlar sahip oldukları özelliklerle.. Ama sorun Akreplerin çok açıkta değil, Genelde bir şeylerin altında, içinde veya arkasında gizli olması..
Tavuklar genelde nedense karınca yemiyor, Yani benimkilerin hiç karınca yediğini görmedim ama bunun dışında daha büyük böcekleri asla affetmiyorlar...
Bu akrep yan bahçeden binanın duvarından yürüyerek gelmiş olabilir. Tavuklar oraya geçemiyorlar ve bahçe çok bakımsız orda, Otla bürülü...
Selamlar...