KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa
Son günlerde ses seda çıkmamasının nedeni belli oldu, bu gün itibari ile merak etmeye başlamıştım, haber akşama düştü....Hayırlı yolculuklar, iyi tatiller dilerim...
İzmir de Bayraklı Adliyesinin yanında Folkart Towers in karşısındayım iki uzun beyaz gökdelen var bitinin tepesinde Martı yazıyor.Ofis orada ev göztepede ama ben haberleşirsek tanışmak isterim motorla yanınıza gelebilirim.05364372297 İzmirden selamlar
atiladi' Alıntı:
Son günlerde ses seda çıkmamasının nedeni belli oldu, bu gün itibari ile merak etmeye başlamıştım, haber akşama düştü....Hayırlı yolculuklar, iyi tatiller dilerim.
Goldwingerr' Alıntı:
İzmir de Bayraklı Adliyesinin yanında Folkart Towers in karşısındayım iki uzun beyaz gökdelen var bitinin tepesinde Martı yazıyor.Ofis orada ev göztepede ama ben haberleşirsek tanışmak isterim motorla yanınıza gelebilirim.05364372297 İzmirden selamlar
Bugün paşanın led aydınlatmalarını uzaktan kumanda ile yanması için küçük bir adaptör aldım 3 tane ışık bağlana biliyor ayrı, ayrı veya hepsi aynı anda yanıyor elektrik , elektronik marketlerde satılıyor fiyatı 10 TlL .aynı zamanda dilediğinizi kısık bir şekilde yakma imkanı sağlıyor.
Turan Abi eşi ve kızları ile tanıştık.Biraz önce ayrıldılar.Paşa yi gezdim süper olmuş.Tatilleri de çok keyifli geçiyor.Buradan ya seferihisar çeşme tarafına ya da şirince kuşadası tarafına gidecekler.Daha kararlarını vermemişlerdi.Ne de olsa evleri yanlarında Tekrar tanışıp görüştüğümüze çok memlun oldum.İyi tatiller.
Goldwingerr' Alıntı:
Turan Abi eşi ve kızları ile tanıştık.Biraz önce ayrıldılar.Paşa yi gezdim süper olmuş.Tatilleri de çok keyifli geçiyor.Buradan ya seferihisar çeşme tarafına ya da şirince kuşadası tarafına gidecekler.Daha kararlarını vermemişlerdi.Ne de olsa evleri yanlarında Tekrar tanışıp görüştüğümüze çok memlun oldum.İyi tatiller.
Sevgili Burak bizde seninle tanıştığımıza çok memnun olduk. Bizi bizi ofisinizde konuk ettiniz çok teşekkür ederim , tekrar görüşmek üzere sağlık, huzur eksik olmasın yanınızdan. Annenize kız kardeşinize selamlar.