KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)
İyi günler
İsmail bey
Karavanınız için verdiğiniz emek ve sabrınız sonucunda çok güzel bir karavan yaratmışsınız.
İyi ve mutlu günlerde kullanmanız dileği ile
Saygılar
Batuhan
Levent bey bizdende selamlar olsun.nasılsınız.
Maalesef bu yıl uzak yerlere gidemedim . yakın yerlere ev halkı ile gidiyorum.hafta sonlarını değerlendiriyorum.
gittiğimiz yerler Trabzon ve çevre iller olduğu gezenbilir sayfası için malzeme fazla toplayamadım.uzak yerler olursa tabiiki paylaşırız.
iyi günler diliyorum sizlerede iyi günleriniz hep güzel olsun.
amiral' Alıntı:
Levent bey bizdende selamlar olsun.nasılsınız.
Maalesef bu yıl uzak yerlere gidemedim . yakın yerlere ev halkı ile gidiyorum.hafta sonlarını değerlendiriyorum.
gittiğimiz yerler Trabzon ve çevre iller olduğu gezenbilir sayfası için malzeme fazla toplayamadım.uzak yerler olursa tabiiki paylaşırız.
iyi günler diliyorum sizlerede iyi günleriniz hep güzel olsun.
çok teşekkürler, açıkçası merak ettim, acaba bir sorun var o yüzdenmi gezi arası uzun diye, karavanı kısa gezilerde olsa değerlendirmeniz sevindirici, İnşaallah uzun gezilerinizi paylaşacağınız günler çabuk gelir,
selamlar
Ben de meraklanmaya başlamıştım, uzun zamandır sesin sedan çıkmıyor diye. Sinop'a da gelmedin. Görüntülerde iyi görünüyorsun. Dilerim gerçekten de öyledir.
Bekir hocam selamlar. biz buralardayız fazla uzaklaşamıyoruz Trabzondan.geliyorum giresuna benim bir yerde durduğum yok.sinopa gelemedim doğrudur samsundaydım hastamız vardı onu bırakıp gelemedim size katılamadık.inşallah diğer çalışmalarda bizde katılırız.73s.
yusuf bey selamlar.Trabzona gelirseniz gideriz, resimdeki yerlere sorun yok.kapımız herzaman açıktır.tatil için zamanınız olursa bekleriz.bizde yer.mekan.yol sorulmaz.heryer bize Tatil yeridir
amiral' Alıntı:
Bekir hocam selamlar. biz buralardayız fazla uzaklaşamıyoruz Trabzondan.geliyorum giresuna benim bir yerde durduğum yok.sinopa gelemedim doğrudur samsundaydım hastamız vardı onu bırakıp gelemedim size katılamadık.inşallah diğer çalışmalarda bizde katılırız.73s.