Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)
Sayın Karavan severler dostlar .
hepinize selamlar olsun.Forum lardaki tartışmalara ve yorumlara pek katılamadım,ama ,herzaman sizlerin değerli fkirleriyle bir şeyler yapmaya çalıştım.
benim içinde çok faydalı oldu sizlerin yorumlarıyla birşeyler öğrenmeye çalıştım.sizlerin değerli yorumlarınız bize yön göstermiş oldu her ne kadar katılamadık ise de-
ben bu Gezenbilir.com da sizlerin yazdıklarınızın hepsini okudum benim karavan yapmamdaki isteği biraz da sizlerin yorumları tetiklemiş oldu.
yazdıklarınızı okudukca ( Bende yapabilirim ) demeye başladım. çok kısık imkanlarla bu işe başladım malzeme bulmak zor tabii ki sağolsun arkadaşlar yol göstererek-
şurda bu var, bu fiat bunu burdan bulabilirsiniz ,demeleri bizlere malzeme bulma konusunda çok faydalı oldular sağdan soldan malzeme bularak kimisini telefon ederk-
kiminede web adreslerine mail atarak fiatlarını kalitesini nasıl alabileceğimizi bize söylediler.bağzı aradığım firmalar çok yardımcı oldular.
Trabzon dışındaki arkadaşlardan çok malzemeler istedim onlarıda zaman zaman sıkıntıya soktum.ama doğrusu değdi.yaptığımı severek yaptım.çok kişilerden bilgiler aldım-
bende bu işin sonuna geldim.artık aracımı wc dışında herşyi ile bitirdim.en son mutfak kalmışdı onuda bağladım bayağı iyi oldu ançak aracın içi bir şeye benzedi-yani çakma-karavana benzettik. karavan yapmak isteyenlerinde inşallah dilekleri gerçek olur umarım onlarda bu zevkli hobiyi yaparlar diledikleri karavanı yaparlar ,iyi gezilerde kullanırlar.
bu form da güzel yorumlar yazan bize cesaret veren herkese teşekkürler ediyorum.
karavanlarını güzel günlerde kullanmalarını diliyorum.
Karavanım bitmiş hali ile bir kaç resmi sizlerle paylaşmak istedim belki başka arkadaşlarda örnek olur.