Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
yücel; tüm parçaların ölçüleri fiziki duruş yönlerine göre boyutları en-boy olarak tüm parçalar programa yazılıyor, damarlarda yön varsa bu belirtiliyor, kalın kenar bandı çekilecekse hangi yönlerde olduğu belirtiliyor, sistem bant kalınlıklarını çıkarak çizimi tamamlıyor, bant ve yön yoksa sadece ölçüler girilip en ekonomik yerleşim seçiliyor, yön varsa bu seçeneğe göre işlem yapıyor, program parçaları en uygun şekilde diziyor, istersen bu hesaba göre kendin yatar daire testerede manuel olarakda kesebilirsin, USB taşıyıcı ile kesime götürüp lazerlede kestirebilirsin, kullanılacak her kalınlık için ayrı ayrı yazım yapmak gerekiyor..oldukça teferruatlı bir program, demonte mobilyacılar için tasarlanmış, bir ay kadar sadece programı kendi kendime çözebilmek için çalıştım, program istenirse parçalara numaralamada yapabiliyor etiket yaştırabiliyor, levha bilgileri girilerek fiyat çıkarabiliyor...Yaptıklarının bir kısmı bunlar..Ben merakdan boş vakitten uğraştım programı çözdüm ama pekde gerekli deyil bence....