Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Dün hava yağışlı olunca panoramik camı yapıştıramamıştım, bügün, aracın yan sacını keserek işe başladım, sonra çerçeveyi yapıştırıp kurumasını beklemek zorunda kaldım, bu bekleyiş zor oldu, camın çerçeveye montajına başladığımda hava kararmaya başlamıştı, camın açılan kısmını çerçeveye menteşesini vidalarken, daha sağlam olacağı düşüncesi ile açılan kısmı çerçeveyle birlikde aracın sacınıda delip hepsini birden civataladım, havada artık karavlık oldu, yeni panoramik camın kilitlerini kapatıp, canım çerçeveye ayar kısmını yarına bırakdım, yarın camın çalışması ile ilgili gündüz gözü ile çekilmiş fotoğraflarını yayınlarım...
Bu günkü çalışmalarımda elektrikli aletleri yine güneş panelinden elde ettiğim elektrikle karşıladım, dünkü çalışmalarda akşam aracı terkederken aküdeki voltaj 12.6v'a düşmüştü bu gün işe öğlene doğru başladım, araca gittiğimde akü voltajı 13.1v idi..Sağolsun solar panel..
Ayrıca bügün çalışırken Celal abi ziyaretime geldi, karavan ağırlıklı muhabbet ettik...
Yarın, camların iç çerçeveleri için ahşap, elektrik tesisatı için kablo, tesisat borusu ve izolasyon için cam yünü alacağım, bundan sonraki günlerin iş programıda böylece belli oldu...