Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
hazır sayfam hortlamışken son zamanlarda arada derede yaptığım işleri yazayım
banyo kapısına astığım organizeri yeri bir türlü hoşuma gitmediği için lavabonun altına aldım, alınca bir türlü gıcırtısını kesemediğim orta kayar kapınında sesi kesildi [SIZE=78%], [/SIZE]aylarca gıcırtının kaynağını kayar kapıdan zannettiğim için ne uğraşmıştım ama sesi kesilmemişti , organizer ağırlık yaptığı için banyo kapısı gıcırdıyormuş,
sonra banyonun lavobosunu montajladım,
İnsan neden diye sormadan edemiyor karavanda iş hiç bitmiyor.Galiba bitmesinide isteyen yok tabi.Ara sıra ufak tefek te olsa birşeyler bulunuyor değilmi.Lavabo güzel olmuş güle güle kullanın.Selamlar...
tango' Alıntı:
İnsan neden diye sormadan edemiyor karavanda iş hiç bitmiyor.Galiba bitmesinide isteyen yok tabi.Ara sıra ufak tefek te olsa birşeyler bulunuyor değilmi.Lavabo güzel olmuş güle güle kullanın.Selamlar...
Levent abi merhaba, kolay gelsin.
Organizerin yeni yeri pek uygun değil zannımca. Tuvalet taşına çok yakın.
Tuvaleti kullanınca, sifonu çekince, oradan yükselen ve gözle görünmeyen partiküller diş fırçalarına yapışacak, oradan da tekrar vücuda girecek ve bir kısır döngü başlayacak.
Başka bir çözüm aramanı salık veririm.
Gültekin' Alıntı:
Levent abi merhaba, kolay gelsin.
Organizerin yeni yeri pek uygun değil zannımca. Tuvalet taşına çok yakın.
Tuvaleti kullanınca, sifonu çekince, oradan yükselen ve gözle görünmeyen partiküller diş fırçalarına yapışacak, oradan da tekrar vücuda girecek ve bir kısır döngü başlayacak.
Başka bir çözüm aramanı salık veririm.
Evet sizi yorsada mutlu son gelmiş kücük tatlı eksikler kalmış bu eksikler insana öyle bi mutluluk verirki ancak yaşayanlar anlar ellerinize emeğinize sağlık sağlıkla mutlulukla kullanmanız dileği ile
Abiler Levent abinin invertere ihtiyacı vardı beni aradı yola çıkmadan almam lazım dedi bende daha önce çokca arkadaşa aldığımız kalitesini ve yeterliliğini çokca test ettiğimiz Lınetech marka 1000 watt'lık modifiye sinüs inverter aldım fiyatını öğrenemedim Erdem bey şehir dışında olduğundan gezenbilir üyelerine yapılan indirimi arkadaşlar bilmiyordu defalarca ürün aldığımızdan bizi tanıyan samimiyetimizi bilen arkadaşlar cihazı al götür sonra hesaplaşırız dediler