Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
buralpdi' Alıntı:
yedek yatağın tahtası başıma dert oldu, tek parça olduğu için koyacak yer bulamıyordum, sorunu dört parça katlanır hale getirerek çözmüş oldum artık her yere girebilir hale geldi,
Sekesenler'in babası Rasim Öztekin'in dediği gibi ; "icat çıkarma başımıza" ;D Şaka bir yana güzel olmuş. Artık seni bir kamp paklar. İyi ki Sapanca buluşması yakın. Yoksa daha çook icat çıkartırsın
Sekesenler'in babası Rasim Öztekin'in dediği gibi ; "icat çıkarma başımıza" ;D Şaka bir yana güzel olmuş. Artık seni bir kamp paklar. İyi ki Sapanca buluşması yakın. Yoksa daha çook icat çıkartırsın
Banyonun kapısı ve koridor tarafındaki duvarını yaparken, kapıyı doğrudan yan duvara monte edilecek şekilde mi tasarlamalı? Yoksa koridor tarafındaki duvarda bir kısım kapı arkası boşluğu bırakıp aynı yüzeyden montaj mı tercih edilmeli? Hangisinin ne avantajı olur?
mehmet.25' Alıntı:
Benim masamın tablası ile ayakları kopmuştu . Yeni bir masa ayağı aldım tablasına montaladım ve artık çok memnunum . Sizinlede aldığım yeri paylaşmak istiyorum . Cafe masası , masa ayakları , kafeterya masaları , restaurant masaları , masa tablaları olsun çok kaliteli malzemelerden yapılmış masa satıyor . Bu internet adresinden gerekli bilgileri alabilirsiniz http://www.hert-as.com/kategori/8-masa-ayaklari.html . İyi günler
Banyonun kapısı ve koridor tarafındaki duvarını yaparken, kapıyı doğrudan yan duvara monte edilecek şekilde mi tasarlamalı? Yoksa koridor tarafındaki duvarda bir kısım kapı arkası boşluğu bırakıp aynı yüzeyden montaj mı tercih edilmeli? Hangisinin ne avantajı olur?
Fikir güzel, öneri akıllıca. Ama ben bu tür kapının ses yapacağı endişesi taşıyorum. Bu yüzden menteşeli kapı düşünmüştüm. Kafamdaki soru, kapı menteşesinin diğer taraftaki ayağını hangi duvara / nasıl monte etmek üzerineydi. Konunun uzmanı olarak sizin görüşlerinizi özellikle almak isterim. (Kayar kapı fikrini kumandan ile ayrıca değerlendirmeye alacağım.)
TA2RX' Alıntı:
Fikir güzel, öneri akıllıca. Ama ben bu tür kapının ses yapacağı endişesi taşıyorum. Bu yüzden menteşeli kapı düşünmüştüm. Kafamdaki soru, kapı menteşesinin diğer taraftaki ayağını hangi duvara / nasıl monte etmek üzerineydi. Konunun uzmanı olarak sizin görüşlerinizi özellikle almak isterim. (Kayar kapı fikrini kumandan ile ayrıca değerlendirmeye alacağım.)
Bekir hocam eğer duşakabin kapısını rayları ve kilitleme sistemini başarı ile montajlanırsa ses yapmaz, buradaki püf nokta boşluksuz kapının sağlıklı çalışabilir halde olması, kilitde önemli kapıyı kilitlediğiniz zaman kapıyı tutması lazım
menteşeli kapı yaptığınız zaman kapı mecburen dışa açılacak ve rahat giriş çıkış için menteşeler yatak tarafında olmalı, tabi bu seferde kapı tarafında su izalasyon sorununuz çıkacak banyo yaparken,
selamlar
TA2RX' Alıntı:
Bekir Bey, ben yan duvardan koridora doğru 5 cm genişliğinde bir parca koydum. Kapı kanadının menteşelerini buna bağladım. Gayet güzel oldu. Yarın resmini çekip yüklemeye çalışırım.