KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Teşekkürler hocam. Benim banyo 80x80. Bu durumda kayar kapı daha da dar olacak demektir ki biz içinden geçemeyiz. Mecburen (ve de kumandan fikirden hoşlanmadığı için) sizinki türünden olacak demektir.
bayram öncesi 15.10.2010 genel muayeneye girdik, görevli arkadaş geldi ağbi sen motokaravansın ama ruhsatın kamyonet bu olmaz dedi, biliyorum arkadaşım ama maltepe trafik şubesindeki arkadaşlara derdimi anlatamıyorum desemde sınıf farkı nedeni ile ağır kusur diyerek bizi trafik şubeye gönderdi :
şubeden randevu alarak görevli arkadaşa derdimi anlattım (TÜV'den verilen yazıyıda göstererek) memur arkadaş beni dinledi ve biz doğruyu yapmışız dedi ??? peki ne olacak şimdi dedim sen ruhsat doğru tüv yanlış diyor ne yapmam lazım diye sordum, projesine bakmamız lazım dosyanı bulmamız lazım dedi, bende fotokopileri var getireyimmi dedim kabul etti ve yarın sabaha gel dedi, sabah fotokopilerle, yeni ruhsat çıkmış karan ruhsat fotokopilerle, kanun maddesi açıklaması ile hazır bulunup tekrar ikna çabaları sonucu memur arkadaşımız tamam dedi yarın gel ruhsatını al dedi :
ertesi gün ruhsatı elime alıp iyice inceledim motor şasi ooooo halen yük nakli yazıyor hemen memur arkadaşa yanlışı söylediğimde eee sen orayı bize söylemedinki dediler bir hışımla bekle deyip birilerini çağırdı konuştular ruhsat gitti içeri, on dakika sonra geldi ve bana teslim edildi
ve ayın 24'de akşam saat 18,00 yola çıktık, afyon özdilek'de baktım Ferhat yatmış bizde ön tafına park edip uyuduk, sabah Ferhat çay hazır hadin kahvaltıya desede biz onları yollayıp uykuya devam ettik
uyanıp kahvaltı yapalım diyince o da ne ekmek yok, yoookkk her yer kapalı ekmek yoook anca sandıklıda dünden kalma ekmek bulup kahvaltı ettik sonrasında hedef çıralı ama dostlar antalya düden'de bir merhaba diyoruz
İsmail hocam şükür buda halloldu , sağolasın
motosiklet aparatı çok basit nasıl yaptığımızı paylaştım bu sayfalarda, çok kullanışlı çok memnunum tavsiye ederim hele yeni bağlama sistemi cuk oturdu motosiklet arkada çok rahat geliyor
eski motosiklete müşteri çıkınca bende yeniledim honda CB125E modeli
selamlar
Levent Hocam
Maşaallah bayram tatilini iyi değerlendirmişsiniz.
Sağlığınız ve neşeniz daim olsun, her istediğiniz gönlünüze göre gerçekleşsin.
Selamlar.
Kenan YAMA
Uyanık Levent işine gelince karavan çaktırmadan da yük nakli türk polisi yakalar.)))Şaka bir yana yeni ruhsatın hayırlı uğurlu olsun.Tatilinizde oldukça güzel geçmiş.Darısı başımıza.
kenanyama' Alıntı:
Levent Hocam
Maşaallah bayram tatilini iyi değerlendirmişsiniz.
Sağlığınız ve neşeniz daim olsun, her istediğiniz gönlünüze göre gerçekleşsin.
Selamlar.
Kenan YAMA
Uyanık Levent işine gelince karavan çaktırmadan da yük nakli türk polisi yakalar.)))Şaka bir yana yeni ruhsatın hayırlı uğurlu olsun.Tatilinizde oldukça güzel geçmiş.Darısı başımıza.