Levent Bey kolay gelsin, gıpta ve ilgi ile izliyoruz. Elinize sağlık çok güzel iş çıkartıyorsunuz. Renk konusunda griye alternatif olarak önerim:
Kontra renk yerine kombine rengi tavsiye ederim. Gül kaplamanın renk tonu içerisindeki MUTLAKA açık tonlardan bal köpüğü veya sütlü kahve ve benzeri tonlar olabilir. Kim ne söylerse söylesin en güzel renk size güzel görünen olacaktır.
Benim karavana gelince, benim sizin gibi tecrübem, alet, edevat, yer ve yardımcım olmayınca işler ağır aksak gidiyor. Bunları biraz el becerim, eş dost ve profesyonellerden sağlamaya çalışıyorum. Malum tam profesyonellere maddi gücümüz yetmiyor.
Araya ailemin sağlık sorunları girince de hepten aksadı.
Netice olarak aracımın izolasyon, mobilya, döşeme,Elektrik işleri bitti. Zımpara ve boya işleri, su depo ve tesisat işleri, yaşam aküsü, inverter temini, çeşitli aksesuarlar ve montajı kaldı.
Bu hali ile geçenlerde Poyrazköy gölü kampına katıldık. Yaza kadar Allahizin verirse tamamlayacağız.
Tabii birde ruhsat konusu var. Sen Ruhsat işini karavan tam bitmeden hallettin. Senin adına çok sevindim ve inşallah bizde geçeriz diyorum.
İçi bitmeden tüv den nasıl geçti hala hayret ediyorum. Ben de bu hali ile proje ve diğer evrakları tamamlasam geçermi acaba? Zira muayenemin süresi biteli epey oldu. Geçenlerde birde tutanak tutuldu. Tekrar yakalanırsak araç bağlanacak.