Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
bu haftasonu verimli geçti, en başta ısıtıcının ve kontrol tablosuna giden kablolarımızı kalın(6mm) kablolarla değiştirdik, amper kaybımız vardı önüne geçmiş olduk,
masamızı yatağın altına köşebentlerle sabitledik, hem yer kaplamamış oldu hemde lazım olunca rahatca çıkartabiliyoruz,
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
banyomuz artık bitti, kullanmaya hazır, tavanını ve lambasınıda hallettik, banyoda sadece lavabosunu takma işi kaldı,
Levent bey;
Gene karavan iş yoğunluğu olarak, eski günlere döndünüz bakıyorum.)) Aslında sizinle birlikte, sanırm bende burda birşeyler yapıldıkça keyıfleniyorum.. Bana ne oluyorsa)))
WC oturma hattı eğer arabanın baş-kıç hattına paralel ise ani fren ve kalkıştan kaçınmanız gerekebilir. Çünkü salınımda, küvetteki siğil suyu tanka kaçıp koku yapabilir diye düşünüyorum..
Tekrar kolay gelsin..
Saygılarımla
hidrofor yerini beğenmemişdi, soruşturmalarımda Levent bey(güngör) alta alırsan normale döner dedi, bizde basamakla şasenin arasına aldık, hakikaten sesi normale dönüştü, daha verimli ve sessiz çalışmaya başladı,
[attachment=1]
[attachment=2]
bu arada aküsü bozulan şazlı tornavidamızı çakmakla çalışan matkap haline Murat ustamız getirdi,
delme vidalamayı araç içinde 220v elektiriğe ihtiyaç olmadan hallediyoruz,
[attachment=3]
karavanımız artık gezilere gitmek için bahanesi kalmadı
marlon' Alıntı:
Levent bey;
Gene karavan iş yoğunluğu olarak, eski günlere döndünüz bakıyorum.)) Aslında sizinle birlikte, sanırm bende burda birşeyler yapıldıkça keyıfleniyorum.. Bana ne oluyorsa)))
WC oturma hattı eğer arabanın baş-kıç hattına paralel ise ani fren ve kalkıştan kaçınmanız gerekebilir. Çünkü salınımda, küvetteki siğil suyu tanka kaçıp koku yapabilir diye düşünüyorum..
Tekrar kolay gelsin..
Saygılarımla
Rıza bey sevincimizi ve heyecanımızı paylaşmanız çok güzel, çok teşekkürler,
wc konusunda hiç merak etmeyin tanktaki pis suyun yukarı çıkmasının imkanı yok, tuvaletimiz dört dörtlük oldu uğraştık ama değdi, ev rahatlığını sunuyor
selamlar
Levent bey ıfade edemedım sanırm .Kaygım tanktan yukarı su cıkması değil. WC küvetinin içinde kalan dışarı koku çıkmasını engelleyen deve boynu diye tabir edilen yerdeki suyun tanka kaçması kaygım...
Sayılarımla
Rıza
marlon' Alıntı:
Levent bey ıfade edemedım sanırm .Kaygım tanktan yukarı su cıkması değil. WC küvetinin içinde kalan dışarı koku çıkmasını engelleyen deve boynu diye tabir edilen yerdeki suyun tanka kaçması kaygım...
Sayılarımla
Rıza
Rıfat ağbi hidrofor deponun seviye olarak altında olursa randımanlı çalışıyor, bizim hidroforlar emiş yapabilecek yapıda değil, sadece su basmak için tasarlanmış, hem emiş hemde su basması için zorladığımızda sesi ve vibrasyonu artıyor, suyun devamlı olarak hidrofora gelmesi lazım, devamlı olarak gelebilmesi içinde deponun hidrofordan biraz yüksekte olması gerekiyor