Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu
Nihat bey hayırlı olsun.
İmalat süreci başlıyor galiba en kısa sürede, sorunsuz bir şekilde bitirip gezilere başlamanız dileğiyle.
İyi çalışmalar, kolay gelsin.
ilker 72' Alıntı:
Nihat bey hayırlı olsun.
İmalat süreci başlıyor galiba en kısa sürede, sorunsuz bir şekilde bitirip gezilere başlamanız dileğiyle.
İyi çalışmalar, kolay gelsin.
İlker bey çok teşekkür ederim.
Bu yılda yalıtım, kaplama,su depoları ve güneş enerjili elektirik sistemini yapmayı düşünüyorum.
Gezilerimi seyyar eşyalarla devam ediyorum.
Sağlıkla kalın.
nihat bey,kolay gelsin.çalışmalara başlamışsınız.forumdaki herhangi bir arkadaşın çivi çakması bile herkese itici kuvvet oluyor.en azından ben öyle hissediyorum.
Sami bey çok teşekkür ederim.
Sağlıklı ve bol gezili günler dilerim.
rtulun' Alıntı:
nihat bey,kolay gelsin.çalışmalara başlamışsınız.forumdaki herhangi bir arkadaşın çivi çakması bile herkese itici kuvvet oluyor.en azından ben öyle hissediyorum.
Nihat bey kolay gelsin. Koltukların dönmesiyle başlayıp, izolasyonla devam ediyorsun. Bir de bakmışsın bitivermiş
İmalatlar güzel gözüküyor. Eline sağlık
drares' Alıntı:
Nihat bey kolay gelsin. Koltukların dönmesiyle başlayıp, izolasyonla devam ediyorsun. Bir de bakmışsın bitivermiş
İmalatlar güzel gözüküyor. Eline sağlık
Haşmet bey çok teşekkür ederim.
Yapabidiğimiz kadar yapmaya çalışacağız.
En güzeli bizim gibi emekli insanlara son derece zevkli günler geçirtiyor.
Tabii gezenbilirdeki arkadaşlarımızın emeği daha çok olacak.Yoksa ben cesaret edemezdim.
Sevgi ve sağlıkla kalın.
Gerçekten güzel bir malzeme. Keşke daha önce görse idim. Malzeme güzel ama gölbaşında demlediğiniz semaver çaylarıda harika idi bir kez daha teşekkürler.