ilhan bey,görüntü bahsettiğiniz algıyı yaratıyor,haklısınız.ancak mevcut olan bir iki plaka tahta.akü,tüp ve ağır depo edevatınıda zıt tarafa koyunca bir denge oluşturabileceğimiz kanaatindeyim.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Rıfat ağbi kolay gelsin, farklı ve ilginç bir tasarım olacak,
bu projeni hayata geçirmeden önce kağıt bantlarla yerlerini işaretle ve duvar yap veya karton kutulardan yerleşimini hayata geçir sonrasında kontrolünü yap yerleşimde seni rahatsız eden bir şey varmı, bana göre yatak alanına ilave pencere ve havalandırma lazım
Rıfat bey,farklı bir proje düşünmüşsünüz. Kampta ön koltukların dönmesiyle birlikte şöför mahallinin yaşam alanına katılması karavan iç hacminde ciddi bir genişleme sağlıyor. Mutfak modülünün de oturma grubunun yanına çekilmesi araç içinin kullanımında büyük bir rahatlık verecektir. Oturma grubunun tek kişilik yatak olması da 3. bir kişinin konaklamasını sağlayacaktır. Bence güzel bir yaklaşım olmuş.
buralpdi' Alıntı:
Rıfat ağbi kolay gelsin, farklı ve ilginç bir tasarım olacak,
bu projeni hayata geçirmeden önce kağıt bantlarla yerlerini işaretle ve duvar yap veya karton kutulardan yerleşimini hayata geçir sonrasında kontrolünü yap yerleşimde seni rahatsız eden bir şey varmı, bana göre yatak alanına ilave pencere ve havalandırma lazım
drares' Alıntı:
Rıfat bey,farklı bir proje düşünmüşsünüz. Kampta ön koltukların dönmesiyle birlikte şöför mahallinin yaşam alanına katılması karavan iç hacminde ciddi bir genişleme sağlıyor. Mutfak modülünün de oturma grubunun yanına çekilmesi araç içinin kullanımında büyük bir rahatlık verecektir. Oturma grubunun tek kişilik yatak olması da 3. bir kişinin konaklamasını sağlayacaktır. Bence güzel bir yaklaşım olmuş.
Kolay gelsin bugün yağmur yarın belki kar var. İzolasyon güzel oluyor, karkasları ne ile yapıştırıyorsun Rıfat ?
Epeyce hareket gelmiş baharla birlikte hızlanacak sanırım..
Kolay gelsin bugün yağmur yarın belki kar var. İzolasyon güzel oluyor, karkasları ne ile yapıştırıyorsun Rıfat ?
Epeyce hareket gelmiş baharla birlikte hızlanacak sanırım..
Rifat Bey, güzel işler çıkarıyorsunuz,emeğinize sağlık.
İlgiyle izliyor ve öğrenmeye çalışıyorum. Yalıtım için kullan
dığınız ilk malzeme nedir? Yalıtım konusunda veya diğer ko
nularda size göre önemli gördüklerinizi de aktarırsanız, be
nim gibi istekli fakat acemilere yol göstermiş olursunuz. Ko
lay gelsin. Güzelliklerle kalın.