Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Duş teknesini 0.80 lik paslanmazdan yaptırdım 70*80 ölçülerinde.
Hidrofor aracın altına ineceği için tabanda delikler açıldı.
Su deposunu yerine sabitledim.
Levent çok sağol sanada kolay gelsin.tuvalet için portatif düşünüyorum.tecrübeli olunca b.ktan işler için değişik çözümler bulurmuyum,bulunurmu bilemiyorum ;D
Bu gün su deposunun giriş montajını bitirdim. Elime dekopajı almışken banyo için havalandırma ve buzdolabı için iki havalandırma penceresi açtım.
Açılan pencerelere ızgaralarını montajladım.makine yanımda olmadığı için fotoğraflayamadım.Umarım yarın fotolarla desteklerim.
buzdolabı için gerekli olan havalandırmaların ızgaraları yapıştırıldı.ızgaradan sızan suların içeri girmemesi için iç kısma konik duvar yapıldı,ızgaralardan gelen havanın duvar içerisine kaçmaması için ızgaraların çevresine ahşap çerçeve yapıldı,işi biten bölümün duvar kaplaması yapıldı.
Abi ALLAH kolaylık versin bayağı emek harcıyosun ama sonuçta güzel bişiler ortaya çıkacak iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah kolaylıklar dilerim K A R S' tan selamlar
oakkar' Alıntı:
Abi ALLAH kolaylık versin bayağı emek harcıyosun ama sonuçta güzel bişiler ortaya çıkacak iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah kolaylıklar dilerim K A R S' tan selamlar
Bu gün kayar kapının orta kuşağını kestim.Açılacak iki pencerenin ölçülendirmesini yaptım.Pencerelerin kenar çerçevelerini hazırlayıp yerine alıştırmak epeyi zamanımı aldı.Pencereler montaja hazır hale geldi.
İki sevimli misafirim geldi.