Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Rıfat dostum Yusuf kardeşim doğru söylemiş önce buzdolabı sonra tezgah. Benim ankastre ocak gaz gaz girişi dolaba değmişti. Bülent ustam ile ostimde epey uğraştık montaj için.
Ne kadar hesap yapsanda bazen problem çıkıyor. Dolaplar ve pencere aliminyum çıtaları güzel görünüyor ellerine sağlık, ha gayret birşey kalmadı.
Merhaba ,
Rıfat bey ankarada iken işlerimin yoğunluğu nedeni ile foruma fazla girememiştim. çalışmalarınızı taşucuna geldikten sonra fark ettim . bu gün bakıyorumda neler kaçırmışım .
sizi kutluyorum bu çalışma bizler için Yol gösterici olacaktır ( inşallah ankaraya dönüp campere başlarsak )
kolaylıklar diliyorum .
not : Gölbaşındaki buluşmamızda Sizlere verdiğim kartvizitteki web sayfam ne yazıkki bazı kişilerin ( kurum elemanları )ihmali yüzünden pasif durumdadır Taşucuna yolunuz düşerse beklerim .
Saygılarımla.
Riza bey Tasucu'nun neresinde moteliniz. Ben silifkeli sayilirim. Anne tarafim Silifkeli, baba tarafim Yozgatli. Yozgata 2 kere gittim 27 senede ama butun yaz tatillerim Silifke, Bogsak ve Tasucun'da gecti.
Yusuf kardeşim,söylediğin gibi sök tak olmasın diye ara verdim.dolap işlerine yoğunlaştım. Bu arada bugün işlere ara verdim,gidip buzdolabı ve evye aldım.
evye istediğim ölçülerde bulamadığım için yemek küveti aldım..
buzdolabı 280 tl
evye 38 tl
centilmen' Alıntı:
Rıfat dostum Yusuf kardeşim doğru söylemiş önce buzdolabı sonra tezgah. Benim ankastre ocak gaz gaz girişi dolaba değmişti. Bülent ustam ile ostimde epey uğraştık montaj için.
Ne kadar hesap yapsanda bazen problem çıkıyor. Dolaplar ve pencere aliminyum çıtaları güzel görünüyor ellerine sağlık, ha gayret birşey kalmadı.
İstediğim ölçüde evye bulamayınca yemek küveti aldım 35,5*32,5 cm ölçülerinde .Matkap ve taşlama ile su gideri açtım. tezgahta gerekli yerde evyenin oturacağı yeri açtım,mastikleyip yerine oturttum.