Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
rtulun' Alıntı:
Bu çalışmaları yaparken bana yardımlarını esirgemeyen ve atölyelerinin olanaklarını sunan
Sefettin hocama ve hikmet kardeşime teşekkür ediyorum.
çalışmalardan birkaç kare daha
abolgi' Alıntı:
ellerine sağlık abi, güzel bir çalışma oldu, ellerine sağlık. sök -tak ( gerçi sen alışmıştın ama ) uğraşıyordun. böylesi daha güzel oldu. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
heyecendan uyku tutmadı. bana kalsa çoktan yoldaydım ama Neşe hanım sabah ola hayır ola dediler.
Seyfettin hocamın ve Hikmet kardeşimin Ankarada olması Ankaralılar için büyük bir kazanım ;D ha birde Bülent usta var vallaha Ankara ekibini kıskanmamak elde değil ;D birlik beraberlik paylaşım çok güzel ellerinize sağlık.
Seyfettin hocamın ve Hikmet kardeşimin Ankarada olması Ankaralılar için büyük bir kazanım ;D ha birde Bülent usta var vallaha Ankara ekibini kıskanmamak elde değil ;D birlik beraberlik paylaşım çok güzel ellerinize sağlık.
Rifat beyinde yazdığı gibi 1 ay önce Antalyadaydı, alkoveni sağ köşeden hasar almış Milasta onu bile umursamamış inanın,
keyifle geziyorlardı. Bayramın 2.günü İzmire hareket ettiler.
Kolay gelsin Rıfat hocam,şaseye vidaladığınız sistemin arasını sarsıntıyı absorbe edici bir şey koyabilirseniz daha faydalı olur sanırım(epdm bant-mastik,yumuşak elastik olanından-çift taraflı bant...)
güngör' Alıntı:
Elinize sağlık Rifat bey çok güzel olmuş, bizdeki sobadan farklı değil baca çok orjinal. İyi günlerde keyifle kullanın.
Rifat beyinde yazdığı gibi 1 ay önce Antalyadaydı, alkoveni sağ köşeden hasar almış Milasta onu bile umursamamış inanın,
keyifle geziyorlardı. Bayramın 2.günü İzmire hareket ettiler.
Teşekkürler Levent.Bu sene kışın tadını çıkartırım.
mayıstosböce' Alıntı:
Kolay gelsin Rıfat hocam,şaseye vidaladığınız sistemin arasını sarsıntıyı absorbe edici bir şey koyabilirseniz daha faydalı olur sanırım(epdm bant-mastik,yumuşak elastik olanından-çift taraflı bant...)