Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Değerli dostlar önümüzdeki cuma günü kısmetse izin kağıdımı alıyorum,cuma'ya kadar arabanın eksiklerini tamamlayıp yola çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Geçtiğimiz cuma günü Bostancı'ya gittim camlara film çektirdik sağolsun İnsel abininde çok iyi tanıdığı Cengiz abi var Bostancı sanayide Cengiz otonun sahibi sağolsun çokca ilgilendi cam için stor perde yaptırmış bir abiyi aradı gelip bakabilirmiyiz diye adres verdiler gittik Fenerbahçe sahilde 5 tane karavan yan yana çekmiş ağaç altında çay kahve içip muhabbet ediyorlar sizlerinde yakından tanıdığınız sayın Rüzgar (Hüseyin bey),Ahmet Tuzcuoğlu,Aytaç bey ve ismini hatırlamadığım 3 abi daha sağolsunlar buyur ettiler muhabbetlerine karıştık onlar benim arabayı bende onların arabalarını gezdim herbiri ayrı ayrı tavsiyelerde bulundular bende karavanlarındanbayağı kopya çektim zamanla uygulayacağım,benide forumdan tanıyorlar alemin delisi diye ;D hatta sayın Rüzgar kendi aralarında bizim için bunlar 2 çivi çakıp 2 sayfa yazı yazıyorlar diye gülüştüler ;D
Uğurtan beyin arabaya yaptırdığı stor perdeye baktık çok güzel duruyor iki ayrı mekanizma yapmışlar birini alta birini üste alttakini çekince sineklik oluyor üsttekini indirince kalın perde bayağı hoşuma gitti adresi alıp yaptırdıkları iş yerine Fikirtepe'ye gittik benim öçüye göre tek cam ve 2 havalandırmaya sineklik 240 lira dedi bende düşüneyim dedim biraz araştıralım bakalım daha uygununu bulabilirmiyiz adresi var isteyenlere mesaj atarım.
sonra Cengiz abi ile birlikte camcıya gittik iki yan cam ve arka kapıların camına 2 numara film taktırdık oradanda kendi karavanına bakmaya gittik çok güzel Can karavan yapımı 98 model alkovenli bir karavanı var Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmak nasip eylesin.
Cengiz abiyede buradan çok çok teşekkür ederim o gün işini gücünü bırakıp akşama kadar benimle ilgilendi.