Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
Merhaba Adil Bey, Adil Hocam,
Tüm takipçilere de merhaba...
Bir kaç aydır karavan hevesiyle müptelası olduğum Gezenbilir'in, "Kendi Karavanını Yapanlar" bloklarını sırasıyla okuyorum. Karavanlarını tamamlayan ve benim de okumayı tamamladığım Yusuf Bey, Levent Bey, Atilla Bey, İsmail Bey'den sonra yeni başlayanların sayfalarına konuk olmak daha bir hoşmuş. Yanlış anlaşılmasın, diğer arkadaşların yazılarından da bir sürü notlar aldım hepsi çok değerli ve önemli benim için. Ancak yine de "daha hoşmuş" dememdeki sebep, sanırım okuma zamanımızla sizin canlı performansınızın paralelliği. Sanki gerçekten aynı ortam içinde birlikte kotarılıyormuş gibi, keyifli, tartışmalı, paylaşımlı...
Öyle kaptırıyor bazen insan kendini ki, ben okuduğumda onların karavanlarını bitirmiş olduğunu bilmeme rağmen, resimlerinde Levent Beyi, Yusuf Beyi çay demlemiş içiyor gördüğümde, kalkıp bende çay demlemek ihtiyacı hissetmiştim.
Hocam aslında bu yazıyı yazma sebebim, en kısa sürede gönlünüzden geçirdiğiniz karavanınıza kavuşup yollara düşebilmeniz dileğimi iletebilmekti. Kolay gelsin.
Yapım serüveninizin yeni takipçilerindenim...
Alpaslan Yarar