Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
Abi göndereceğim planlarda birincisi haric diğerlerinde ölcülendirme yapmadım sadece şekil acısından bak.Tek yataklılar Yavuz abinin cizdiği planlar 2. kişi oturma gurubunda yatıyo sizin ölcüyü kurmaya başladım ama 77x77 banyo bana zor geldi bi denemeni isterim...
TUGAY58' Alıntı:
Abi göndereceğim planlarda birincisi haric diğerlerinde ölcülendirme yapmadım sadece şekil acısından bak.Tek yataklılar Yavuz abinin cizdiği planlar 2. kişi oturma gurubunda yatıyo sizin ölcüyü kurmaya başladım ama 77x77 banyo bana zor geldi bi denemeni isterim...
Abi buda 1. yani benim bayıldığım plan ama maketini yapınca dönmeyi düşündüğüm planın ( Maket ) resimleri geliyo birde anlamadım duş 95 dolapları karşıya al benim planmı sizin plandamı ?
Yavaş yavaş benim araca doğru gidiyosunuz, o duşun karşısındaki dolap yer işgalinden başka bişey değil, bu araçta üst dolapta olacak sanırım ayrıca şoför üstüde baya bişeyler alıyor, doğrusu bu kadar dolabada pek ihtiyaç olmuyor.
Tek kişilik yatakları bizim için hiç düşünme.Tek kişilik planlar gerçekten çok güzel ve kullanışlı ama bize uymaz.Eşim istemiyor.Sadece.çift li yatağı, duşu sola geçirerek denersen sevinirim.Duş 90 veye 95 olabilir.
Kemal abi rahmetli babam bilmediğin bir işe giriyosan işi bilenin ayak izlerine bas git zarar gelmez derdi eee sizde önümüzde olduktan sonra dimi abi selamlar saygılar..
TUGAY58' Alıntı:
Abi buda 1. yani benim bayıldığım plan ama maketini yapınca dönmeyi düşündüğüm planın ( Maket ) resimleri geliyo birde anlamadım duş 95 dolapları karşıya al benim planmı sizin plandamı ?
Sanıyorum yatak 80 cm olan planı diyorsun.Gerçekten çok kullanışlı.Eşimin olmassa olmazı yatağın 130 cm den aşağı olmayacağı.Bu arada simfer 118 lt 2502 bize uygun .Görüşürüz.
Abi pc cok yavaşladı özürdilerim benim plan önemli deyil onun sıralamasını sona bırakalım önce sizin verdiğiniz ölcülü planı yapıyım onu tek tek sıralar gönderirim.abi şimdilik iyi akşamlar öğretmenim ( iyi akşamlar kemal abi )