KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
Komşularım, Mehmet Aslan ve Öğretmen Recep Gökçen sağolsunlar imeceye katıldılar.İzalasyonda birebir yardımcı oldular.İzalasyonda bütün sevenlerimi ve de kendimi sevindirmek adına üç yalıtım malzemesi kullandım.En alta "saca gelen kısıma "taş yünü,onun üzerine folyalı izocam,en üste nembar ve onların en üstüne " vernik olabilen " eyong denen " 4 mm " bir kontraplak kullandım.Mobilyaların arka kısımlarırnın güzel sevişmesi için her dolaba ayrı ayrı kalıp çıkardım.Kolay gelsin.Sevgiler bizden.
Adil05
Sevgili Numan öyle birşey olsa en önce seni bilgilendirirdim.Tamamen kişisel nedenlere dayanıyor.Karavan yapımı hem yaşıma, hem de karekter yapıma ağır geldi.Birşeyler yapamamak insanı yoruyor.El becerisi yönünden sıkıntı yok.Teknik bilgi noksanlığı yoruyor insanı.Siteye giremediğim süreçte gezenbilir Ailesinin birçok üyesinden telefonla teknik yardım aldım. şu an tekerlek dönmeye başladı.Biraz olsun rahatladım.Sevgilerle kalın.
Adil05
Sana da karavan dolabına koyduğum elmalar kaldı.Bizim yaşımızda günde iki elma yemek cilde iyi gelirmiş.Kadınlar problemlerini konuşarak,erkekler ise kendi düşünce mağaralarına çekilerek hallederlermiş.O mağaradan daha dinç ve enerjik olarak çıkarlar mış.Sevgilerle kalın.
Adil05