Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05)
bariscim' Alıntı:
Adil Bey,
Yolunuzda, şansınız da, bahtınız da açık olsun. Emeklerinizin tadını keyifle çıkarmanızı dilerim.
Gittiğiniz, gezdiğiniz, gördüğünüz yerlerden bizleri haberdar edersiniz umarım...
Tekrar iyi yolculuklar........
TUGAY58' Alıntı:
Öğretmenim, Adil abim ikinci baharın bahtı acık ,yolu acık olsun deposu dolsun taşsın,( Taşsın derken sen ginede deponun altına leğen koy ne olur ne olmaz taşan mazot ilerde belki lazım olur ) Sonsuz sevgi ve saygılarımızla.. Tunay,Tugay
Sevgili Tugay tavsiyelerine uyacağım.Sayfamıza girip tenkit yapan insanları dahada ciddiye almam gerektiğini anlıyorum.Su deposu hareket halindeyken kapaktan su atabiliyor.Leğeni yanında taşımak gibi.Sevgiler.Birkaçgün yazamam.
mhmtabi' Alıntı:
Adil bey,
Yola çıkmaya karar verdiğiniz anda eksik filan kalmamıştır (malum söz "kervan yolda düzülür")
Size kazasız, belasız, huzurlu ve mutlu geziler diliyoruz.
Sağlıcakla, selamlar.
Adil abi yengem ve sen bunu çoktan hakettiniz inşallah herşey gönlünüzce olur ,gezin dolaşın ikinci baharınızı doya doya yaşayın inşallah saygılarımızla.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ
bülent usta' Alıntı:
Adil abi yengem ve sen bunu çoktan hakettiniz inşallah herşey gönlünüzce olur ,gezin dolaşın ikinci baharınızı doya doya yaşayın inşallah saygılarımızla.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ
Arkadaşlardan birinin sözü aklımda kaldığı kadarıyla:" Karavanda ev konforu ararsanız.rahat edemez ve mutsuz olursunuz"Yatak var,duş tuvalet var,mutfak tezgahı var,oturma grubu,buzdolabı,televizyon,ışıklandırma,ısınma,müzikvar.Anlıyacağınız klima dışında herşey mevcut.Amaç gezmek görmekve koklamaksa beklentiler karşılanmış demektir.Konforun bir sınırı yok.Bana sorarsanız 40 yaşında olmak iserdim.Bugüne şükür.Bisikletimin askısını beğenmesenizde bana uyar.Tekerlekler alttan sabitlenecek. Sevgiler.