Malzeme 5mm kalınlığında,
Önce stikır söküldü, lavabo dolabına göre kesildi, kesilen bölgeler ayrılmaması için kağıt bant ile birleştirildi, kıvrıldı, kıvrımlarına göre arka yüzünden destek ara parçalar atıldı. ve ön yüzü bir kat polyester ile kaplandı, ön yüzü diyorum, arka yüzündende olabilirdi, fakat forex darbelerde ezilen iz kalan bir malzeme.
Bekir bey, artık procelerimin sonuna geldim sayılır, eksiğim kalmadı gibi bişey, son ve en yararlı işlerden biri olan projem için şuan malzeme topluyorum, umarım bir çok arkadaş faydalanır, bir kaç gün müsade sadece.
Serdar bey, o görüntü polyesterin kendi dokusu, aslında üzerine gene polyester macun çekip zımpara yapılabilirdi, fakat yarine alıştırmalarım sırasında " keşke lavabo gurubu ve dolabı tek parça yapsaydım " diye bir fikir geldi, çünki polyester işini baya kaptığım gibi gene polyesterden herşey üretmek mümkün, dolayısıyla bu dolabın ömrü en fazla bir sezon, sonrasında yekpare ve daha komplike bir dolap yaparım, montajlı resimleri koyduğumda hak verirsiniz.
Evet doğru söylüyorsunuz, bu yüzeye yakın bir yüzey elde etmenin bir başka yolu ( eğer polyester kaplanmayacaksa ) epoksi boya sertleştiricisiyle karıldıktan sonra, yarım saat kadar kürleşme süresi beklenip, rulo ile uygulama yapmak ama her uygulamada aynı pürüzü tutturma garantisi yok, hava şartlarına bağlı birazda.
Ve yeni procem, bana göre wc den sonra en yararlı proje, sabit içme suyu deposu,
Bir çok araçta, evde kullandığımız 19 LT mavi damacanalardan görüyorum, kimi pompalı kimi elektrikli, ben ise şimdiye kadar hep 5 LT pet şişe kullandım, fakat illaki bir yere sabitlemek gerekiyor, bunlar bile araç hareket halindeyken serseri mayın gibi içeride dolaşıp duruyorlar, en son kapı boşluğuna yığılıp kalıyorlar, bizde hiç ellemiyoruz, 19 Litreleri nasıl zaptediyorlar bilmiyorum, çözümü bana göre sabit depo, ve 20 LT bir su bidonu alarak işe başladım.
Sabit su deposunda gösterge niyetine LED kullanacağım, malum aracın görünmeyen bir bölgesinde olacağı için, içinde ne kadar su kaldı yada doldururken taşırmamak için bir gösterge lazım, e iş uyduruk olunca, bu bidonda kendinden 15-20 kat daha pahallı elektronik şamandıra kullanmanın alemi yok.
Burada LED leri tanımayanlar için küçük bir hatırlatma yapayım.
Ledin 2 bacağından biri ANOT diğerinin adı KATOT dur, bacakları kesilmemiş led'in bir bacağı uzun diğeri kısadır, uzun olan anottur, yani buradan ARTI voltaj gelmeli, aksi halde led ışıldamaz. kabaca bir ledin yanması için ortalama 2 volt gereklidir.
Serdar bey, o görüntü polyesterin kendi dokusu, aslında üzerine gene polyester macun çekip zımpara yapılabilirdi, fakat yarine alıştırmalarım sırasında " keşke lavabo gurubu ve dolabı tek parça yapsaydım " diye bir fikir geldi, çünki polyester işini baya kaptığım gibi gene polyesterden herşey üretmek mümkün, dolayısıyla bu dolabın ömrü en fazla bir sezon, sonrasında yekpare ve daha komplike bir dolap yaparım, montajlı resimleri koyduğumda hak verirsiniz.
Kemal hocam, nihayet okumayı bitirebildim, şapka çıkarıp alkışlıyorum, uyduruk diye tescillenen bu çalışmaları başarıyla gerçekleştirip bizim de ufkumuzu açan analitik düşünceyi saygıyla selamlıyorum.
Kemal hocam, nihayet okumayı bitirebildim, şapka çıkarıp alkışlıyorum, uyduruk diye tescillenen bu çalışmaları başarıyla gerçekleştirip bizim de ufkumuzu açan analitik düşünceyi saygıyla selamlıyorum.
Mehmet bey teşekkürler, daha öncede belirttiğim gibi artık uygulamalarımın sonuna geldim, bir iki düşünceden başka yapacak birşey kalmadı, bunlardan biri motorlu çanak anten diğeri motordan sıcak su elde etme işi, çanak antenin çokta acelesi yok fakat sıcak su işinide bu arada hallederim, gerçi fazla ragbet görmüş bir uygulama değil, fakat kafama yattığı için hala yapılacaklar listemde duruyor.
Faydalı olabildiysek ne ala.