bariscim Kamp III Mesajlar 571 Tepkime Puanı 11 Yer İstanbul 26 Ara 2012 #49 Ynt: kendi karavanını yapanlar iveco 17m 3 Merhaba Halil Bey, Ben yeni bir karavan sevdalısıyım. Şimdilik fikirleri, yorumları anlamaya çalışıyorum. Siz iy bir noktadan başlamışsınız ama uzun bir yarılık olmuş... Umarım bu arada planlarınızı geliştirme fırsatınız olmuştur. Kolaylıklar dilerim... Alpaslan Yarar
Ynt: kendi karavanını yapanlar iveco 17m 3 Merhaba Halil Bey, Ben yeni bir karavan sevdalısıyım. Şimdilik fikirleri, yorumları anlamaya çalışıyorum. Siz iy bir noktadan başlamışsınız ama uzun bir yarılık olmuş... Umarım bu arada planlarınızı geliştirme fırsatınız olmuştur. Kolaylıklar dilerim... Alpaslan Yarar
Goldwingerr Zirve Mesajlar 1,210 Tepkime Puanı 1,424 Yer İzmir 8 Ocak 2013 #50 Ynt: kendi karavanını yapanlar iveco 17m 3 Kolay gelsin izliyorum ben de merakla İzmir den selamlar Burak Yalçın
Ynt: kendi karavanını yapanlar iveco 17m 3 Kolay gelsin izliyorum ben de merakla İzmir den selamlar Burak Yalçın
Turan YUCEL 0 538 812 84 48 Mesajlar 481 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL 10 Ocak 2013 #51 Ynt: kendi karavanını yapanlar iveco 17m 3 Aracınız hayırlı olsun sağlıkla kullanın.