Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Levent kardesım.
Tuvalet ısını cozmeye geldıgımde uzun uzun dusundum . sadece orjınallık , sadece estetık konularını bır mıktar ezmek ve de tavız vermek zorunda kaldım. Gerekcesı ıse; belırlı bır yasın (60) ustunde olunca ınsan, bazı yasam bıcımlerınde olan zorunlu degısıkler yasamı sıtandartın dısına tasıyor . Istemeyerek de olsa bu yasamımın gereklerıne uydurma cabası ıcerısınde kendıme gore bazı degısıklıkler yaptım. Daha oncekı yazdıgım ve resımledıgım gıbı , taban a levhadan keserek olculerıme uydurdugum (94X86) krom dan zemın yaptım. henuz lavobo yok. tuvalet olarak yıne daha once yesımledıgım gıbı 190 lt lık arka pıs su deposuna bır yat tuvaetını monte etmek yolunu sectım. Tercıhım , tuvaletı cok sık kullanma mecburıyetımden dolayıdır. Depom oldukca korunaklı sızdırmaz ve kokuyu onlemek amacı ıle otomatık ılaclama yapabılmektedır . 9 cn genıslıgınde vanası olup foseptık hortumu takılabılme kabılıyetlıdır. Gerısı ımkan ve sartlar zorlanarak def edılecektır.
levent sımdı durum boyle yarı yarıya tasarlanmıs fakat bıtmıs halde degıl . lavoba ıcın halen arastırmaktayım.
saglık ve mutluluk dıleklerımle.