Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)
Plan, proje, tasarım, mimari, mühendislik, teknik, ustalık.. 32 kısım tekmili birden mükemmel bir çalışma olmuş.
Türkiye koşullarında "benim" diyen ustanın ya da profesyonel firmaların yapamayacağı - ya da belki yapmak istemeyeceği - bir çalışma çıkarmışsınız ortaya. Ticari anlamda malzeme ve emeğinizin karşılığını alabilir misiniz, ya da böyle bir hevesiniz olabilir mi bilmiyorum ama bence patentini alıp profesyonel üretime geçirilebilecek bir uygulama..
Bu tarz çalışmaların bedelini fazla fazla ödemeye razı olsa bile yaptıracak, derdini anlatacak, detaylarıyla uygulatabilecek ustalar - firmalar - bulamıyor insanlar...
Saygı, takdir ve beğeniyle izledim. Emeğinize sağlık...
*** Uzun zamandır merak ettiğim bir konuyu da bu vesile ile dile getirme zamanı geldi belki de.. 750 kg. ve altındaki çekme karavanların, römorkların ruhsat gerektirmediğini biliyoruz. Peki bunlar için "tip onay belgesi" de gerekmiyor mu?
Piyasadaki çekme karavanların üzerinde çakılı, üretici firma tarafından basılmış ağırlığını belirten plaketler görüyoruz. Bu plakaları isteyen istediği gibi bastırabiliyor mu? Bir prosedürü yok mu? Hatta belki de ürettiğiniz bu karavanı trafikte sorunsuzca kullanabilmek için bir karavan firmasından faturalandırıp o firmanın plaketni çakmak zorunda mı kalacaksınız?
Kontrolsüz olmaması gerektiğine inanıyorum.
Öyle ya, şimdi siz çok düzgün mühendislik hesaplarıyla yaptınız ve sorun teşkil etmeyecek belki. Ama domates kasası çakar gibi yapan bir başkasının, olmayacak bir araçla trafikte kendinin ve başkalarının can ve mal güvenliğini tehlikeye atmayacağının garantisi yok ki?
Bunu hangi yasa, nasıl düzenliyor ve kim kontrol ediyor acaba?
Arkama ruhsata işli çeki demiri ile çekilmek kaydıyla 750 kg. altı olduğu için at arabasını bağlayıp otobanda 120 km. ile çekebilir miyim mesela?
Benim de bilmediğim ve merak ettiğim konular..
****** Sucuk konusunda orta yapmış arkadaşlar ama ben topa girmeyeceğim. Tercih sizin