Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen
Hocam Tapatalk'ı kaldırıp tekrar yükleyin. İku kısa yol atıyor. Biri tek cevap gönderiyor, diğeri çoklu. Digerinin kısayolunu sildim. Artık tek gidiyor.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen
mabirsen' Alıntı:
Hocam Tapatalk'ı kaldırıp tekrar yükleyin. İku kısa yol atıyor. Biri tek cevap gönderiyor, diğeri çoklu. Digerinin kısayolunu sildim. Artık tek gidiyor.
Hocam Tapatalk programına giriş yaptığınız sembol kısa yoldur aynı zamanda. O sembole elinizi basılı tutup ekranın yukarısına doğru çektiğinizde solda kısa yolu sil sağda ise programı kaldır belirir. Sembolu programı kaldıra taşıyınca program kalıcı olarak silinir. Şimdi yapmanız gereken googleplayden yeniden yüklemek. Yeni yükleme iki sembol olarak ekranınızda belirir.
Fenni muayeneye giderken ek belge doldurtturdum. O belgede özellikle M1 yazdırdım. Tüv deki eleman bir an tereddüt etti. Kendimden emin bir edayla tabiiki M1 dedim. O da öyle yazdı. Trafikte yeni ruhsatta da M1 geçti. Yani beklediğimden kolay oldu.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen
Sayın öğretmenim M1 sınıfı araçların muayenesi iki yıllıktır. Bir yıllık yapıldıysa Bimere sorduğum soruyu ve cevabı yazabilirim. Ben M1 yazdırmak için çok uğraştım ama yazdıramadım.