Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)
Bekir bey ben 4 milim saçtan pres bastırdım.şekilleri elimin erdiği kadar çizdim.Ölçülendirmeyi istediğiniz gibi yapabilirsiniz.Ben eski koltuğun vidalarının olduğu yeri kullandım ve trafikten ruhsat çıkana kadar sorun olursa ikili koltuğu yerine takıverdim fenni muayenede o kadar.Resimlerde sorunuz olursa cevaplarım.Bilyayı hurdacıdan 10 liraya almıştım büyük yatık bilya.alt tablaya dıştan sabitleme yaptım.Üstteki parçaya istediğin koltuğu sabitle.Kızak deliklerinden.İkisinide bir civata ile sabitleyip üstüne koltuğu sabitlersiniz
Alternatif olarak bir de Intero varmış: 0224-366-9988
Ben 130 TL'ye aldım. Intero'nunkiler 175 TL imiş.
Bütün bilgileri forumda bir yerlerde bulmuştum. Intero'nunkilerin Ducato'larda yükseklikle ilgili bir ayarlama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu şeklinde yorumlar da vardı. Ayrıntısını tam hatırlamıyorum. Kimin topic'inde gördüğümü hiç hatırlamıyorum. Notlarımdaki bilgi bu kadar.
Doğrudur. Görüntü kalıpla preste basılmış gibi duruyor. Uygulama aşamasına geçmediğim için koltuğun kendisine ne kadar uygun bilmiyorum. Ama forumda birileri kullanmış ve memnun kalmıştı diye hatırlıyorum. O vakit verilen fiyat 135 TL idi. Ben üreticinin kendi dükkanından 130 TL'ye almıştım.
Alternatif olarak bir de Intero varmış: 0224-366-9988
Ben 130 TL'ye aldım. Intero'nunkiler 175 TL imiş.
Bütün bilgileri forumda bir yerlerde bulmuştum. Intero'nunkilerin Ducato'larda yükseklikle ilgili bir ayarlama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu şeklinde yorumlar da vardı. Ayrıntısını tam hatırlamıyorum. Kimin topic'inde gördüğümü hiç hatırlamıyorum. Notlarımdaki bilgi bu kadar.
Merhaba Bekir Bey,
Mesajınızda kaplamaları tekrar sökmekten bahsediyorsunuz. Sebebini merak ettim. TUV muayenesi, kontroller, vs. mi, başka nedenlerle mi?
Saygılar...
TA2RX' Alıntı:
Bu hafta sonu yan kaplamalarla uğraştım. Geçen hafta üst taraftaki iki parça bütün vaktimi almıştı. Alt taraflar için aracın orijinal plastiklerini şablon olarak kullanınca iş bayağı hızlı yürüdü. Dün kesimleri yaptım, bugün geçici montajlarını. Tekrar sökeceğimi bile bile, hem komutana hem bana moral olması için bütün parçaları yerine taktım. İş bitince nasıl görüneceğini görmek hakikaten iyi moral takviyesi oluyor.
Diogenes' Alıntı:
Merhaba Bekir Bey,
Mesajınızda kaplamaları tekrar sökmekten bahsediyorsunuz. Sebebini merak ettim. TUV muayenesi, kontroller, vs. mi, başka nedenlerle mi?
Saygılar...
Vernik, boya, vb. işler için sökülmesi gerekecek. Bu işleri parça parça yapınca aynı renk tonunu tutturmak zor. Bu yüzden hepsini bir kerede yapmayı düşünüyorum. Benim hanım grafik tasarımcı olduğu için renk konusunda fazla titiz. Beğendiği bir rengi bütün parçalarda tutturamazsak yanmışız ;D ;D ;D
Bekir abi karavan yapımınızı büyük bir merakla takip ediyorum.ellerinize sağlık çok güzel gidiyor.hafta sonları 40 metrede görüşmek üzere.73...TA3AOM/8 İslahiye/Gaziantep
Bugün biraz güneş açınca, fırsattan istifade biraz pasımı sildim ve kapının kenarlarındaki plastik parçaları ahşaplarıyla değiştirdim. Örnek uygulama fikri için Rıfat Tülün ve Nihat Zaloğlu'na teşekkürler.