Sn. Bekir Kemal bey.
Yapmayı düşündüklerinizi gerçekleştirmeden önce isterseniz bir süre dinlendirdikten sonra tekrar canlandırıp ve gözden geçirdikten sonra bir daha kararlaştırmanızı dilerim .
Af-edersiniz kendimce gördügüm bazı uyumsuzları görmemiş gibi yaparak , "Çok güzel olmuş , devam et" demeye içim elvermei . Cüretkarlık degil maksadım . İsterseniz siz de , diger karavanları anımsatan bir yerleşim planını kendi isteklerinize kısmen yaklaştırarak kullandığınız malzemeleri daha estetik bir görünüme bürüyerek hoş görünüm kazandırmaya çalışılırsa sizin de gönlünüzün rahatlayacagina inanıyorum. Örnegin: ön yolcu koltugunun işlevselliğinin arttırılmasındaki uygulamaların daha temiz ve göze hoş gelecek bir şekilde yeniden dizayn edilmesi ve oturma gurubunun yerşeşiminde yolcu sayısında ekleme yaptıramayacağnızı düşündüğüm yolcu seyir koltukları yerine ev tipi ev estetiğine daha uygun olabilecek el yapımı ahşap modeller ile bezemeniz işin mantığına daha uyumlu olabilecegini düşünüyorum . Tabi-ki kendi düşüncelerimi aktarıyorum .Son kararın size ait olacağını da aklımdan çıkarmıyorum . Yine de elde olmayan neder le düzeltilemeyen tırmalayacı görüntülerin üzerine , kafan uydurulabilen varyasyonlar ile örtmeye çalışmak da oldukca işe yarayabilir.
Kolaygelsin.