Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 131,968

Etiketler

Seyfettin hocam teşekkür ederim.Fakat arac en son senin elinden çıkacak.Özel nedenlerden Temmuz 15 e sarktı oraya geleceğim depo sizi bekliyor.

yorgun savaşçı' Alıntı:
kolay gelsin, panelvanlar içinde parça yönünden ve sağlamlık yönünden hangisini almak lazım acaba..... :

merhabalar,
aşşağıdaki linki incelerseniz size yardımcı olur, ayrıca sitemizde buna benzer başka araçlar içinde başlıklar mevcut,
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61884.0
selamlar

mayıstosböce' Alıntı:
Evet şimdi mutlu sona ulaştık mı Ahmet hocam.

Buyrun buda anlattığım logomsu durum.

Bülent mayıtosböce'yi ibiş koltuğunda ayaklarını uzatmış gitar çalarken resimle, o zaman logo'nun tam hakkını vermiş olursun ;D
selamlar

mayıstosböce' Alıntı:
Buyrun buda anlattığım logomsu durum.

Bülent, çok güzel bence. :

Patentini...filan al bunun, bakarsın birisi üzerine çöreklenir, ne olur ne olmaz; emekler boşa gitmesin... Şaka bir yana, kişiyi yansıtmalı bu türden çalışmalar; bu da Bülent'e uyuyor...

Cavid Sezen

Hocam gözünüz aydın olsun sağlıcakla kullanın( mantı ve yerli işbirlikcisi sucuk hazır )

Turgay temennilerin için teşekkür ederim.Sözüm söz nasipse o mantıyı yiyeceğim.

Karavanınız hayırlı olsun .
Sağlıklı ve mutlu gezmeler diliyorum.
Selamlar.

Ahmet hocam....hayırlı olsun..Güzel günlerde Ailece zevkini sürerek kullanma nasip olsun..

şimdi bir zevk sigarası mı aslan sütü mü..ne uygunsa içmelisin.. ;D ;D

Cavid hocam çok uzun zaman ben bunu kullandım zaten ama tekrar geçeyim sen bile unuttuğuna göre

Unutur muyum hiç Bülent? : Unutmadım (Unutulacak gibi değil..) ama logo...vb tasarımı açısından değerlendirme adına yazdım. Şimdi yazayım, yukarıda yazmamıştım; oğluma da sordum, bakalım senin logo için ne diyecek?

Cavid Sezen

Ahmet hocam karavanınızı tescil ettirmişsiniz, hayırlı olsun. Güzel gezilerde kullanın