Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 131,961
Rıfat bey Haşmet bey İsmail bey teşekkür ederimİsmail bey bugün evrakları emniyete teslim ettim.Yarın gel dediler.Yarın akşama işim olurda alırsam o zaman bir akıl suyu kullanırım.Mezesinide elimle hazırlarım.Kavun+Peynir.

Etiketler
Yarasın..

söz bir araya gelince aynı tarifeyi beraber uygulayacagız.. ;D ;D ;D

Bülent anlatmak istediğini anladım benim içinde bir tasarım yaparsın artık.

Ahmet hocam.
Hayırlı olsun. güle güle kullanın.
İnanın çok sevindim.
Hadi yollarda ratlaşalım. ;D

Mehmet beyTeşekkür ederim. Ben akıl suyu alırken sizde sazla eşlik edersiniz umarım. Görüşme dileği ile.

Evet arkadaşlar mutlu son.The end Bugün aracımın ruhsatınıda aldım.İşlerimin yapılmasında yardımcı olan Pamukova Emniyet Müdürlüğündeki personelede teşekkür ederim.

Evetttt anahtar cümle söylendi,gösteri devam etmeli(show must go on) evet arkadaşlar araç alan , ruhsat alan arkadaşlar için önümüzdeki haftasonlardan birinde yapalım sucuk partisi.
Kim ki karavanında iyi bir gelişme olupta onu sucukla Poyrazlar da kutlamazsa bizden değildir, Poyrazlar hafızı bülo dan çakma sözler.

Abi hayırlı olsun .Güzel geziler bekliyoruz artık senden .Yolun hep açık olsun.

Ahmet hocam size ve ilhan hocama sözüm var malum kayserili olmayıp da 50 yıldır yaşamak zorunda olmamızdan dolayı ev sucuğunu onlardan ii yapar olduk cünki evde kendimiz tüketeceğimiz icin latifeli olan Eş....... eti filan olmadan tam kapsamlı olanındandır Bülent hocam kutsal toprakları bizde tahaf etmek isterdık Cavit hocamın hitabı ile Akıl suyunuda orda tüketirdik umarım kutsal tokraklar ziyaretiniz olurda bir sıkıntıdan dolayı bizede uyarsa geliriz has sucuğumuzla uymasada bir şekilde kargo otobüs ne olursa göndermek isterim.....