Selamlar,bilen bilir forumu uzun zamandır takip etmekteyim.siz ustalaların yaptıklarından yola çıkarak deneyimlerinizden faydalanarak bende vito aracımı kamp taşıtı olarak yapmaya karar verdim.kısmetse bu yaz karedenize geziye çıkmayı amaçlıyorum.
Gemi makinistliği yapmaktayım dolayısı ile teknik işler elimden gelir.kendi imkanlarımla sizlerden gördüklerimle vede dışardan yardım alarak bir miktar yol kat ettim.sırasıyla (önce pc de olan fotolarla) fotoğraflara ve açıklamalarına yer verceğim.
Aracım bu,
[attachment=1]
önce işe izalasyonla başladım.
[attachment=2]
tavanın bitmiş hali
[attachment=4]
lastik üstü ilk hali
[attachment=5]
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Vito Kamper-gemiadami
resimlere devam
[attachment=1]
buda kullandığım malzeme.tavan da 9 mm. kullandım.yanlarda ise 19 mm. kullandım.
[attachment=2]
izalasyon işini ocak/2011 de yapmıştım şimdi sıcakların ısınması ile kendini fark ettirdi.
hatta eskiden yağmurlu havalarda tavana vuran yağmur sesini içeri yoğun olarak verirdi şimdi ses de bayağı azalma var
Hayırlı olsun ve kolay gelsin. Karadeniz gezisine çıktığınızda Giresun'dan geçeceğiniz vakit haberim olsun. Haziran'ın ikinci yarısında ve Ağustos'un ilk yarısında yokum. Dilerim denk getirir de tanışma imkanı buluruz.
Hayırlı olsun ve kolay gelsin. Karadeniz gezisine çıktığınızda Giresun'dan geçeceğiniz vakit haberim olsun. Haziran'ın ikinci yarısında ve Ağustos'un ilk yarısında yokum. Dilerim denk getirir de tanışma imkanı buluruz.
Coşkun Bey, kararınız ve uygulamalarınız hayırlı olsun!.
Edindiğim izlenim, ruhsat değişikliği yapmadan kullanmayı istediğiniz. Mobilyaları da kolay sökülür takılır bir şekilde yapınca, çok amaçlı kullanıma da izin verecektir. Neyse diğer fotoğraflar da gelince anlarız artık. Yalıtım malzemesi, sanırım yabancı bir ürün; neden bu ürünü tercih ettiniz?