Tanju bey araç panelvandan karavana dönüşümünde koltuk kaybettimi.Şu anda araç kaç kişilik oldu.Sorumun nedeni arkadaki yatak olan oturma grubu koltuktan sayılmıyor deniyorda.Onun için sordum.Aynı işlemlerden bende geçeceğim için.
Bugün öğleden sonra BUS buluşmasına hazırlıklarımı bitirmiş mesayinin bitmesini beklerken şirkette çim kesme mak.fırlattığı bir taş ile arka bagaj kapağının camı patladı.Aracın her yeri cam kırıkları tabi hızlı bir temizlik cam arayışı ve Adapazarında cam YOK .İstanbuldan sipariş verildi ama yarın gelme ihtimali %50.
Bu nedenle hafta sonu Yılkı koşamayacak...
Bekir bey-Ahmet bey diekleriniz için teşekkürler.
Gökhan sorma bugün cam geldi ama yalnış geldi ;firmayı aradık bizim istediğimiz cam yok bu sefer ankarada biryer bulduk salıyı bekliyoruz.Önümüzde uzun bir yaz bir şekilde yola devam ederiz sağolasın
Ruhsatınız hayırlı olsun. Cam için geçmiş olsun. Benim aracın da sağ arka camı kırıktı. Doğuş dahil hiç bir yerde bulamadık. Buradaki camcılar uyduralım dediler ancak bombeyi veremeyeceklerini ve ısıtma çizgilerinin olmayacağını belirttiler. Doğuş grubundan ayrılan parçacı bir arkadaş Almanya'ya sipariş verip bir haftada orjinalini getirtti ve 190 liraya ödedim. Bulamazsanız sipariş verip getirtebilirsiniz.
Özcan bey sağolasınız.Ankarada bir firmaya sipariş verdik ne gelecek bilmiyorum salı belli olacak oda olmazsa sizi rahatsız ederim .Siz fitil işini ne yaptınız selamlar.