Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
BİBS
ESES
Ynt: Karavan yapan veya yaptıranlar için EKİPMANLAR
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2012, 16:09:54 »
Alıntı
Seyfettin Hocam, çalışmalarında başarılar diliyor, zevkle takip edilecek bir sayfa açtığınız için çok teşekkür ediyorum,
Basamak çalışması tamamlanıp maliyet ortaya çıktıktan sonra, yeni kasa PSA gurubu araca monte edebileceğim şekilde bir adet ihtiyacımı belirtiyorum. Saygılarımla.
Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93483.0#ixzz2IvFKkKG5
Fiyat isteğiniz aşağıda.
Selamlar
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-karavan-karavan-manuel-basamak-107003934/detay/
Diğer istekleriniz için;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93483.0
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Hocam, 1-2 gündür senin kapıyı inceliyorum fakat yakın detay foto yok, kasaya ve kesilen kapıya kaç mm bir alın sacı kaynattın, kaynağı ne ile yaptın. oksijen gaz altı vs.
Aka' Alıntı:
Hocam, 1-2 gündür senin kapıyı inceliyorum fakat yakın detay foto yok, kasaya ve kesilen kapıya kaç mm bir alın sacı kaynattın, kaynağı ne ile yaptın. oksijen gaz altı vs.
Uzun sayılabilecek zaman içinde; kontağa basmak ve akülerimi şarj etmenin dışında, bence eksik olan
bir kaç iş yaptım.
Renk açısından birbirleriyle döşemesi uyum sağlamayan;sürücü koltuğu ile katlamalı yolcu koltuklarına
ve kabin tabanına döşeme yaptırdım.
Hiç de fena olmadı galiba.Ne dersiniz.
Oturma gurubuna ait masa üretim sırasında alel acele yapılmıştı.Masa 90 derece köşeli idi.Köşelere plastik koruyucu koydum. Masaya monte edilen koruyucular istenen korumayı sağlamıyordu.
Bu nedenle masayı çıkarıp köşelerini oval biçime getirdim.Kenarlarına Aliminyum geçtim.
Olursa kırmızı olsun; zarar gelmez düşüncesinden,hareketle masa üzerini Kırmızı renkli Fleksi ile kapladım.
Görseller bu gün alındı.
Döşemeler 30 gün önce, masa tadilatı ise;görsel üzerinde görülen tarihte yapıldı.
Önden arkaya,arkadan öne Citroen/Jumper son görsellerle.
Geçen bu zaman içinde;hobilerim yine depreşti.Boş duramadım.Kış sezonu boş geçmemeliydi.
Önümüzdeki günlerde yeni bir başlıkta; yelkenler fora diyeceğim,sağlık olursa.
airboat' Alıntı:
Görseller bu gün alındı.
Döşemeler 30 gün önce, masa tadilatı ise;görsel üzerinde görülen tarihte yapıldı.
Önden arkaya,arkadan öne Citroen/Jumper son görsellerle.
Geçen bu zaman içinde;hobilerim yine depreşti.Boş duramadım.Kış sezonu boş geçmemeliydi.
Önümüzdeki günlerde yeni bir başlıkta; yelkenler fora diyeceğim,sağlık olursa.
Mobilyalar yine ahşap olmuş.Nemden kabardı dememiş miydin? yoksa eskilere zımpara geçip, yerlerine mi aliştırdın?Ben mi yanlış anladım?Selamlar.Görünüş çok güzel.Benim sevdiğim doğal ahşap rengi.Ben neden kontraya kaçıyorum?Hele budaklı oluşu,içimi gıcıklıyor.