KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
port bagaj hazır olsunda araba bulmak muhim değil zaten prot bagaj 1 lada nivanın 5 te 1 i fiatına satılıyor bir şnorkel zj kasanın 10 da bir fiatına satılan şu güzel memleketimizde ilk önce aksesuarlarını almalısın sonra arabayı almak kolay
kendim yaptığım icin herhangi bir işcilik vs ödemedim ama normalde maliyeti 80 tl profilleri tutuyor yani 3 tane x 6 metrelik ici dolu profil ben hurda profil aldım denk geldiği icin öyle aldım 1kg astar (otomobil korozyon koruyucu astar) 25 tl 750 grmı gidiyor 1 kg debeer hollanda malı 1 ci sınıf mat siyah boya 20 tl toplam 80 tl 10 adet 131 sis farına verdim oerlikon marka 30 -35 adet kaynak ucu (elektrot) gidiyor 10 tl tutuyor başka bişi yok normalde bu port bagaj aynı ölcülerde piyasada yaptırmak istediğimde 500 civarı fiatlar söylendi port bagaj yapan yerlerde
Ama herhangi bir demircide yaptırıp işcilik ödeseydim 270 280 liralık bir fiata dışarda da yaptırabilirdim die düşünüyorum mantıklı bir fiat olurdu tabiki sisler haric şekildeki fiatı
port bagaj hazır olsunda araba bulmak muhim değil zaten prot bagaj 1 lada nivanın 5 te 1 i fiatına satılıyor bir şnorkel zj kasanın 10 da bir fiatına satılan şu güzel memleketimizde ilk önce aksesuarlarını almalısın sonra arabayı almak kolay
şaka bir yanada ramazan cidden öyle yani port bagaj tampon snorkel aldınmı zj kasanın 15 bin tl ye aldıysan 5 bin tl masraf etmiş oluyorsun aşağı yukarı yukseltme kiti haric birde yukseltme kiti 2 bin tl de ona verdinmi 7 bin tl mal oluyor birde insa turbo lastik alsan 1.600 tl de oo tutuyor aracı aldın 15 bine masraf ettin 9 bin tl yakın para hala eksik hala eksik malzemeler var sis farları hi-jack ,u kilit strap derken 10.bin tl gidiyor