KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ne olacağı daha önceden tasarlanmadan aldı başını gidiyor hergün biraz daha ilerliyor daha önce atv imal etmiştim tork gücü yüksekti hız yoktu şimdi biraz hız biraz tork oldu ilerledikçe yükleyeceğim saygılar
Arazide takılma durumu minimize etmek adına, ön ve arka tekerleklerin arası birazdaha yakın olabilirmiş sanki...
İleride lastik değişimi vs. olursa kurtarabilir belki..
Elinizde proje varmı? Projeye bağlı kalarakmı imal ediyorsunuz?
Yoksa tamamen tecrubeler ve hayal gücüne göre kendi projenizimi oluşturuyorsunuz?
Emeğinize sağlık.. Tamamen el emeği ve kısıtlı bütçe kullanılarak yapılanlar, umarım örnek almak isteyenler için bir başlangıç olur..
Arazide takılma durumu minimize etmek adına, ön ve arka tekerleklerin arası birazdaha yakın olabilirmiş sanki...
İleride lastik değişimi vs. olursa kurtarabilir belki..
Elinizde proje varmı? Projeye bağlı kalarakmı imal ediyorsunuz?
Yoksa tamamen tecrubeler ve hayal gücüne göre kendi projenizimi oluşturuyorsunuz?
Emeğinize sağlık.. Tamamen el emeği ve kısıtlı bütçe kullanılarak yapılanlar, umarım örnek almak isteyenler için bir başlangıç olur..
teşekkür ederim daha önceden tasarlanan tek bir bölümü bile yok yaptıkça çıkıyor ortaya daha önceki aracımda kısalığından çok takla attım geriye o yüzden bu sefer lastik ölçülerini boyuna enine arabaya göre ölçülendirdim bütçe olarak çok az bütçe ayırdım elimden bukadarı geliyor olduğu kadarıylada eyleneceğiz artık tekrar teşekürler
Kolay gelsin , klasik Türk usulü imalat tekniği doğaçlama.!
Buraya kadar iyi gelmişsiniz elinize sağlık, boru çapı 38 sanırım; o biraz gözüme ince geldi.
Kolay gelsin , klasik Türk usulü imalat tekniği doğaçlama.!
Buraya kadar iyi gelmişsiniz elinize sağlık, boru çapı 38 sanırım; o biraz gözüme ince geldi.
teşekkür ederim üstad boruları bilerek ince aldım et kalınlığı var ama çap ufak seçtim olabildiğince hafif olsun istedim azıcıkta sürattan merak giderelim ayrıca büyük buggy yapıcam tasarlamaya başladım birtaraftanda onu çiziyorum ama onun acelesi yok o çok büyük ve devasal bişey olacak saygılar
Yakında küçük bir ilçede sözleşmeli mühendis olarak başlıcam. orda kullanmak için buggy yapmayı düşünüyorum. tam vazgeçiyorum sizin gibi dostların çalışmalarını gördükçe yine gaza geliyorum. beni baştan çıkarmayın kardeşim