KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba..Tek kelime ile helal olsun....Kısıtlı imkanlarla böyle şeyler yapan insanlar.İmkan sağlandığında neler yapar neler...İnsan,ne cevherler var demekten alıkoyamıyor kendini...Bir süre sonra,,aracınızı dahada geliştireceğinize hiç şüphem yok doğrusu...Tebrik ediyorum.....Paylaşımlarınız için teşekkürler ...hoşçakalın..
Abi helal olsun,
hem tasarım hem işçilik kendinizin, ve atv ye falan da basar bu
Aklınıza fikir geldiğinde de diğer insanların değer yargılarına fazla takmamak lazım.
Ben lise hazırlık öğrencisi iken 1990 da indiksiyon bobini (araçlardaki yada floresanlardaki yüksek voltaj üreten bobin) ile kalem pil yada grubu ile yüksek gerilim üretme fikrine kapıldım ve bilgisine güvendiğim bir elektrik öğremeni olmaz "öyle şey" dedi. 93-94 yıllarında şimdi bazı ülke polisleirnin kullandığı o çarpma aletini yaptılar aynı mantıkla, demekki oluyormuş
Bu siteden öğrendiğim ve çok beğendiğim bi söz var;
umut kalacagına emek kalsın derler
cok güzel olmuş insan istedikten sonra oluyor calışmalarınızda başarılar diliyorum, kafaya koyup yapacam dediğinde oluyor.