KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok mükemmel olmuş elinize yüreğinize sağlık.Herkesin becerebileceği iş değil, ancak sanki videodan gördüğüm kadarıyla yaylar çok sert olmuş, hiç esnemiyor araç daha düşük tansiyonlu yay takılsa rahatlayacak sanki, bu konuda bir iyileştirme yapmayı düşündünüz mü ?
Çok mükemmel olmuş elinize yüreğinize sağlık.Herkesin becerebileceği iş değil, ancak sanki videodan gördüğüm kadarıyla yaylar çok sert olmuş, hiç esnemiyor araç daha düşük tansiyonlu yay takılsa rahatlayacak sanki, bu konuda bir iyileştirme yapmayı düşündünüz mü ?
difransiyeller arçeliğe ait orta difransiyeli kaynatıp dağıtıcı olarak kullandım oradan çıkmacıdan aldığım şaftlara oradan tekrar ön arka difransiyele gidiyor arka arçelik ön ise dışı arçelik içi reno aksı saygılar
Sevgili Halil İbrahim, söylenecekler söylenmş, bana sadece saygıyla ellerini sıkmak kalmış. Kutlarım, demek ki, iş bilene biraz destek olsa neler olacak bu memlekette... :
Sevgili Halil İbrahim, söylenecekler söylenmş, bana sadece saygıyla ellerini sıkmak kalmış. Kutlarım, demek ki, iş bilene biraz destek olsa neler olacak bu memlekette... :
teşekkür ederim hocam saygı bizden evet biraz destek bu içimizdeki acı ve kanamakta olan bir yara bazı insanlarımız malesef önce alay etmeyi tercih ediyor yabancı birisi birşey yaptığındada vay be adamlar yapmış diyorlar oysaki türkiyede keşvedilmemiş ne insanlar var kimbilir belki bir gün bu köhne bakış açısı değişir benim gibi meraklı adamları tutuklamak yerine elinden tutarlar biz kendi elektiriğini kendi üreten şofben ürettik neredeyse asacaklardı saygı ve selamlar