KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bize Her Yer Trabzon
Valllahi enteresan olmuş. Emniyette istek üzerine plaka 50-100, Sonu 61 olan 3 basamklı plaka (161, 261, 361 v.b. ) 200 civarı, Ama 3 harfli olup sonu 61 olan minimum 500-1000
Kolay gelsin.
Elimde avustralyali kendi cekme karavanini yapan amatorden istedigim ve gonderdigi imalatla ilgili birkac resim var burada paylasiyorum umarim faydasi olur.
Bugün taban altına isonem ms polymer uyguladim. 2 kat astar 2 kat boya şeklinde uyguladim. Hava güzeldi çabucak kurudu. Aralarda duvar panellerinin kontralarını dekupaj ile keserek hazırladım. Ve kapıyı hazırladım. Kapıyı penceresiz yapacaktım fakat fikir degistirdim ve 30×30 bir pencere yeri bıraktım.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler.
Bugün ilk olarak tabanın şasi bağlantı deliklerini ve yan duvarları tabana vidalamak için gerekli delikleri açtım. Şasiye bağlayacağım 10mm somunlu vidaların kafalarını tabana gömmek için yerlerini açtım.
Daha sonra yan panellerin yapımına başladım.ilk panelin karkaslarini ayarlayıp yapıştırdım. Diğerini de yarin yaparim artık.
Dün buralar yağmurluydu çalışamadım. Kapalı alanda yatağa dönüşecek olan oturma grubunun ön kısmını oluşturan parçanın iskeletini yaptım. Daha sonra ön ve üstüne 10mm kontra gelecek. Üstü açılır kapak olacak.
Hafta içi duvarların iç kısımlarını straforla doldurmuştum. Bugün dış kontraplaklari yapıştırdım. Onlar beklerken stopların yerini ayarlamaya çalıştım. Koyabilecegim en iyi yer resimdeki gibi oldu. Duvarlar kuruduktan sonra pencere boşluklarını kesip nasıl duracak diye bir baktık.
Herkese iyi akşamlar. Dün yan panellerin kesilecek yerlerini kestim. Çıkıntı kalan vuda başlarını taşlama ile biraz duzelttim. Yan panelleri tavan karkasina tutturmak için somunlu vida deliklerini açıp vida başlarını gömmek için genişletme yaptım.