Benim bulduğum evye 32*40 cm civarında net ölçüleri hatırlamıyorum.
Toptancısı arkadaşım ve fiyatı 25 TL.
Eğer aldığınız küvet istediğiniz gibi olmazsa yardımcı olurum.
Sizinki daha iyiymiş. Bu tür şeylerin toptancilarina internetten ulaşmak mümkün olmuyor nedense. Siz sanayinin içinde biri oldugunuzdan daha rahat bulabiliyorsunuz.bendeki olmazsa ulaşırım size teşekkürler.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daire testere ve dekupaj alarak yola devam dedik. Bir arkadaştan da matkap aldim şimdilik idare ediyorum.
Bugün oturma grubunun iskeletini bitirdim. Kontralari kesip yerine denedim.
Daha sonra parcalari iskelete vidaladım.
Mutfak bölümü için arka sağ tarafta 50×50 cm yerim vardi. Buraya ikili ocagi altina sürgülü şekilde dışa çıkacak olan evyenin yerini hazirlamaya basladim.
Ocak için parça kesip ocagin icine gireceği yeri hazırladım.
Evye için evde olan kullanmadığımız bilgisayar masasının sürgülü parcasini kullandım. 50 cm den büyük olduğu için önce küçültüp daha sonra evye yerini açtım.musluk önceden vardi. Onu da ocagin yanina konumlandirdim.
Mutfak kısmının iç tarafa bakan kısmının bir kısmını keserek alanı daha ferah hale getirmeye çalıştım. Hem de kullanırken kolaylik olacagini düşünüyorum. Ust kısmına biraz dolap yapmak için yer bıraktım.
Yükü taşımaz anlaminda diyorsaniz üstüne evdeki gibi fazlaca yük bindirmeyi düşünmüyorum daha dogrusu bulaşık yıkama amaçlı kullanamayiz.onun için taşıyacağım su da yetmez zaten. Ufak şeylerde keşke evyem olsaydı dememek için yapıyorum.
Ayrica elimde zaten olduğu için bunu kullandim. Teleskopik ray olsa daha güzel olurdu orasi kesin.
Bir teşekkür de rayin ismini öğrenmiş oldum onun icin gelsin.
Bu hafta başka planlar devreye girdiği için çok çalışamadım. Ön üst ranzayi hazırladım.
Vida başlarını ahşap dolgu macunu ile kapatarak zımpara yaptım.
Arka dolap yerlerini yapmaya devam ettim.
Elektrik kablolarını çektim. Daha sonra bir kısım dolgu vernigi yapabildim.
Karavan içini boşaltıp önce dolgu vernigi daha sonra zımpara yapıp parlak parke vernigi sürdüm. Dışarı cikardigim parcalara da ayni uygulamayı yaptım.
Daha sonra ranzayi ön tarafa iki adet sürgülü kapı zinciri kullanarak yan panellere de yine kırma kapılarda kullanilan yere ve tavana kilitlemek için sürgülü kilitten kullandım.
Kablo döşeme işi bitince dış tarafin straforlarini yerleştirdim ve dış kontrayi yapıştırdım.
Oturma grubunun masasını ayaklari katlanir şekilde ve masa halindeyken 62×100 ölçüde yaptim. 40×62 lik bir parcayi da masaya mentese ile tutturdum yatak haline dönüştürmek için.
Masa halinde yüksekliği 74 cm oturunca gayet rahat oldu.
Masa halindeyken 40 cm lik parca aradan çıktığı için arkada fazladan 40 cm bos alan oluşuyor.
Son olarak oturma grubunun kapaklarinin menteşelerini taktim. Oturma grubu ve yatak için gecen hafta 28 dansite 10cm yüksekliğinde gri sünger aldim aldigim yerde ölçülerine göre kestirdim. Şimdi kumaş alip kılıfları dikilecek.