Halep te var gittim bizzat gördüm. Aracına binip Halep e gidip orada değiştirip gelebilirsin. Değiştirdiğin hurdacıdan arapça faturasını alıyorsun. Burada yeminli tercümana çevirtip, trafikten işletiyorsun. Dizelse tabi..
göktuğ kardeşim paylaşımın için tşk ederim 300 tdı olduğuna eminsin dimi? birde ordan aldığımız arapça faturayla türkiyeye girşde sorun yaşanmıyordur inşallah? birde bu arapça faturayı türkiyede yeminli tercümana türkçeye çevirdiğimizde işleme sürecinde acaba problem yaşarmıyız? sen nezaman halepe gittin ve fiyatını sordunmu acaba yardımcı olursan sevinirim, çünkü biz ensar ustaya sorduk bakayım dedi sonra yine aradık bulamadım dedi...
halil bey bana 4 adet ön ve arkaya uyabiliecek cj7 komple disk fren tertibatı lazım acaba elinizde varmı birde fren vestenizörü lazım varise fiyatı ne olur bilgi verir seniz sevinirim
göktuğ kardeşim paylaşımın için tşk ederim 300 tdı olduğuna eminsin dimi? birde ordan aldığımız arapça faturayla türkiyeye girşde sorun yaşanmıyordur inşallah? birde bu arapça faturayı türkiyede yeminli tercümana türkçeye çevirdiğimizde işleme sürecinde acaba problem yaşarmıyız? sen nezaman halepe gittin ve fiyatını sordunmu acaba yardımcı olursan sevinirim, çünkü biz ensar ustaya sorduk bakayım dedi sonra yine aradık bulamadım dedi...
halep e gideli 3 ay oluyor. onlarca yarım disco vardı. ister v8 ister dizel. ben motor değişimi yapmadım. yapan birisinden duydum. ayrıntıları çok iyi bilmiyorum. ama aracınla kapıdan geçmek için triptik denilen araç pasaportu çıkarman gerekiyor. 350 TL gibi masrafın oluyor. Kilis kapısından ruhsatta kamyonet yazan araçları almıyorlar. Hataydan girliyormuş. Motor değişikliği için mevzuatı iyi okumak gerekir. Sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ama yasal olmadan numarasını değiştirenlerde oluyormuş ;D
halil bey bana 4 adet ön ve arkaya uyabiliecek cj7 komple disk fren tertibatı lazım acaba elinizde varmı birde fren vestenizörü lazım varise fiyatı ne olur bilgi verir seniz sevinirim
Halep te var gittim bizzat gördüm. Aracına binip Halep e gidip orada değiştirip gelebilirsin. Değiştirdiğin hurdacıdan arapça faturasını alıyorsun. Burada yeminli tercümana çevirtip, trafikten işletiyorsun. Dizelse tabi..
arapça faturayla olmuyor bu işler arapça fatura yalnızca suriyede geçerlidir orada aracınıza taktırdığınız motor gümrükte muayene sırasında değişildiği anlaşılarak aracınıza ve size arap devleti tarafından el konulur halap te kurtulsanız bile türk gümrüğünden asla geçemezssiniz tespit edildiğinde aracınız trafikten men olur bizzat başımıza geldi bilginize sunarım