<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Hangi Telsiz Kanalını Kullanıyor?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="ali aksoy" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
ali aksoy' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
İstanbulda ACİL DURUMLAR ve AFET için 8.kanalı boş tutmaya çalışıyoruz , herkes kendi nöbetinde buna çalışıyor<br />
ve burada 8.11 de dinleme yapıyor<br />
<br />
PMR 8 / Tone 11 de ( ARA KANAL değil , sadece bir anahtar karşı taraf ile görüşmek için )<br />
<br />
<span style="font-size: 16px"><b>bunun dışında inşaat firmaları , inşaat kuleleri , güvenlik şirketlerinden temizlemeye uğraşıyoruz <br />
fakat kimse bu konuda destek olmuyor bir kaç kişi</b></span>şimdiye kadar bu konuda duyarlı oldu , hatta 4 kadın kullanıcı vardı .. geçen sene Helal olsun dedim..<br />
<br />
bizim işimiz güvenli bir sivil haberleşme frekansı yaratabilmek<br />
anlayanlar anlıyor , anlamayanlar için de uğraşmıyoruz<br />
<br />
zaten bu konuda açıklamalar www.turkeyradiooperators.org web sitesinde uzun uzun anlatılmış<br />
burada tekrar yazarak boşuna siteyi yormak istemiyorum<br />
<br />
Görüşmek üzere<br />
saygılarımla<br />
Ali AKSOY
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
Hocam çok güzel bir çalışma yapıyorsun 8 11 istanbul için acil çağrı kanalı olsun bunun için istanbuldaki arkadaşlarımız evde boş vakitlerini tv yada pc başında geçirirken aynı zamanda pmr telsizlerini 8 11 e ayarlasın beklemede kalsın ne olur ne olmaz örneğin ben büyükçekmecede oturuyorum büyükçekmece, beylikdüzü ve gürpınarı boş zamanlarımda dinleyebilirim bence istanbulda oturan herkes kendi bölgesinde 8 11 e ayarlasın hem böylelikle röle görevide görür acil bir durum olduğunda istanbulun diğer ucundakide öğrenir durumu ve en yakındaki yardıma gidebilir gerçi gsm telefonlar var ama şarz bitmiştir bozulmuştur çekmiyordur v.s....... bu çalışma çok iyi bence biraz ilerletilmesi gerek</div>