Selamlar, İlk deneyimimiz. Geç kalınmış bir sevinç içinde Çekme karavanla siftahı Antalya - Kumluca - Karaöz de yapıyoruz. Cennetten bir köşe Tavsiye ederim...
Karadeniz gezimizde bir moladayız. Abana'da Yeşilyuva Hacı Veli Mesire Yerinde konaklıyoruz. Aile ortamını ve evinizdeymiş hissini yaşayacağınız sıcacık bir ortam buluyorsunuz. Doğa ile içiçe olup deniz manzarası ve plajı çok güzel. Elektrik ve sıcak su dahil her türlü ihtiyacınızı karşılayabiliyorsunuz. ( Bilgi için: İletişim Tel: O 542 3658663)
Selamlar, İlk deneyimimiz. Geç kalınmış bir sevinç içinde Çekme karavanla siftahı Antalya - Kumluca - Karaöz de yapıyoruz. Cennetten bir köşe Tavsiye ederim...
Ferhat dediğin gibi taşlar o kadar güzel dizayn edilmiş ki İnsan otururken yorulmuyor. Temennilerin için teşekkür ederiz. Ayakkabıları ayağıma denedim ama biraz sıktı.)))
İlhan bey teşekkür ederim. Keşke beraber gezebilseydik. Şu anda Hopa ya geldim. Karadeniz gezisine başlıyorum. Sana da güzel bir haberim var.
Karayolları taşıma yönetmeliğinin birinci kısım birinci bölüm 2 madde 1 ve 3 madde e şıkkına göre bizim araçlar kantara girmiyor. Kesilmiş cezalar için mahkemeye itiraz edip geri alabiliyorsunuz.Denemenizi isterim.Samsun ulaştırma bakanlığı görevlisinin açıklaması.Genelgeyi dönüşte yayınlıyacağım.