Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 597,969

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

Salih bey iyi ve neşeli bir sıcak su keyfi yaparsınız.Enver bey takoz yerine bir tane kilitli parke kullanırsınız. Dedemde gelmedi.))))

Çok teşekkür ederim Enver bey. Ankara-Afyon-Burdur güzergahından Antalya ya gittim. 2 gece Lara, 2 gece Çamyuva, 2 gece de Çıralı da konakladım. Konyaaltı plaj otoparkında kahve molası verdim dönüşte. 30 ekim de mesai vardı mecburen döndüm.

Oylat'ta Aydın'lı Ahmet beylerde vardı.Evet sabahın 5 de kaplıcada kimsecikler yokken sanki kaplıcayı kapatmış gibi oldum ;D dediğin gibi Ahmet abi iyi gevşedim,yetmedi geçerken Sandıklıdaki kaplıcada da devam ettim.Enver abi Bursa dan geçerken köy pazarından taze kestaneyi görünce dayanamadım aldım ve iki kez karavanda da kestane kebap yaptım,kalanını da yakında hallederim.İstanbula dönünce sizlerde ikram ederim.Antalya dan selamlar.

Antalya da iyi tatiller ama ,Salih Dönüşte de kestane almayı unutma.Bu kış uzun olacak gibi )))

Salih bey,Ferhat Aralıkta dönmekten bahsediyor,sende yollar karla kapanmadan dönersin herhalde Antalyadan,Dönüşü Bozöyük-Bursa üzerinden yaparsın artık kestane hatırına

Niyet daha doğuya gelene kadar kestane kalır inş.Kestane kalmazsa fındık kavururum oda lezzetli olur.