KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ahmet bey,Antalya size emanet Tahmin ediyorum 22 ekim de siz Antalya yolunda iken biz dönüyorduk ve sizinle Kütahya yakınlarında geçiştik...İyi eğlenceler...Konya altı beach parkta ben gece konaklayabildim bilginiz olsun...
Çok teşekkür ederim Enver bey. Ankara-Afyon-Burdur güzergahından Antalya ya gittim. 2 gece Lara, 2 gece Çamyuva, 2 gece de Çıralı da konakladım. Konyaaltı plaj otoparkında kahve molası verdim dönüşte. 30 ekim de mesai vardı mecburen döndüm.
Oylat'ta Aydın'lı Ahmet beylerde vardı.Evet sabahın 5 de kaplıcada kimsecikler yokken sanki kaplıcayı kapatmış gibi oldum ;D dediğin gibi Ahmet abi iyi gevşedim,yetmedi geçerken Sandıklıdaki kaplıcada da devam ettim.Enver abi Bursa dan geçerken köy pazarından taze kestaneyi görünce dayanamadım aldım ve iki kez karavanda da kestane kebap yaptım,kalanını da yakında hallederim.İstanbula dönünce sizlerde ikram ederim.Antalya dan selamlar.