Ynt: Kim Nerede?
mayıstosböce' Alıntı:
Belgesel gibi anlattın Levent
böyle ürüyorlar,böyle çoğalıyorlar diye bitirseydin tam olacaktı.Neyse İstanbul gibi büyük yerlerin değil bizim buralarında sorunu bu durum ,tabi sizinkilerin yanına bile yaklaşamaz bizimkiler o ayrı.Yaylalar bizi bekler arkadaşlar.
Not:sen yazınca gördüm İlhan hocam bardağını buldun mu.
işletme sahibiyle konuşuyoruz diyoruzki karavancılar için bir yer ayarlayalım İstanbul gurubu yaz boyunca kaçıp gelsin diye, adamcağız gülüyor pazar günü konuşalım diyor ;D ;D ;D nerden bileyim
yer hoşuma gitti, İstanbul'a yakın, hafta içi gidip kalınacak bir yer ama cumartesi sabahtan kaçmalı yada kampın en üst noktasında konaklayıp denize yürümeli, tuvaletler paralı 1tl, duş var 1tl, giriş 25tl, girişde ücretsiz olsa içerisini haftasonu hayal edemiyorum herhalde tusunami geçmiş gibi olurdu :'(
yöneticisi bir ay önce devralmış ve ancak bu kadar yapabildik diyor, çevreyi üşenmeden gezdirip yapacaklarını sıralıyor, bir düzen oturtmaya çalışıyor inşaallah başarır, sistem haftasınu günübirlikci üzerine, kamp yapacaklar için 50ad çadır kuracağım diyor, onları kiraya verecekmiş, karavan gelirse ne düşünüyorsun diyorum ses yok, adam kendi çadırı ile gelirse ne yapacaksın diyorum ses yok
bir şey yapmaya çalışıyorlar ama anladığım kadarı ile kampcılık ile alakaları yok sadece yatırdıkları parayı kurtarmaya çalışan işletme sahibiler, sistemide bu amaca uygun yapmaya çalışıyorlar, içeri girdikten sonra yapmak istediğiniz herşey paralı
güzel tarafı
-16ad kadrolu cankurtaran, onlara tahsis edilmiş atv ve jetski, ayrıca bir ad ambulans bütün gün beklemede
-duş ve tuvaletler temiz