Aslında bu başlık doğru yer midir bilemiyorum ama 14-15 Kasım hafta sonu Ağva'ya karavan kiralayarak gitme niyetindeyiz. Bu ilk karavan denememiz olacağı için tecrübeli olan arkadaşlara sormak isterim, mevsim ağva için uygun mudur ??? ??? ???.
Uygun değil ise önerebileceğiniz başka bir yer ya da bölge var mıdır.
Günler azaldı. Hemen karar vermek lazım.
Bayramın ilk günü İştanbuldayım.
1. gün akşam ve 2. günü Poyrazlar
2. gün akşam yedigöller olabilir diye düşünüyorum. (Bu mevsim yedigöller güzel olur.)
Yarından başlayarak dört gün Ayvalık merkezli bir gezi yapacağız eşimle. Bergama, Çandarlı, Denizköy, Dikili, Altınova, Ayvalık, Cunda ve Kozak Yaylası uğrayacağımız başlıca yerler arasında olacak.. Yarın biraz serin gibi ama sonraki üç gün hava çok güzel diyor...http://www.meteoroloji.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=AYVALIK
Cavid bey,
Hayırlı yolculuklar dilerim. Burada hava sıcaklığı şu anda -2,5 derece, Bazı bölgeler için buzlanma uyarısı var. Aman gizli buza dikkat. Haberlerinizi bekliyoruz. Selamlar.
Cavid bey,
Hayırlı yolculuklar dilerim. Burada hava sıcaklığı şu anda -2,5 derece, Bazı bölgeler için buzlanma uyarısı var. Aman gizli buza dikkat. Haberlerinizi bekliyoruz. Selamlar.
Cavid bey,
Lütfen planınızı bana göre ayarlamayın. Ben iki haftada bir haftasonları gideceğim artık İzmire. Her zaman uğrayabilirim. Ben zaten cuma çıkarsam ancak ayaküstü görüşebileceğiz sizinle. Uygun bir saatte İzmirde olabilmek için, Tabii dönüşte de uğramam mümkün Pazar günü. Akhisar'dan gidersem Salihli'den, Salihli'den gidersem Akhisar'dan döneceğim. (Bu arada sıcaklık -3.8 e düştü.)
Selamlar,