Ne yaparsınız, nede olsa sabunluk, pardon emekli listesindeyiz, bu arada Rifat hocada havuz temizliği mahereti ve keman resitaliyle kampı kontenjandan götürdü...
Merhaba dostlar, 21 Ağustos'ta birkaç günlüğüne geldiğimiz Manavgat Boğaz Kamping'ten ayrılamadık. Burası tam bir cennet bir tarafınız Manavgat Çayı bir tarafınız Akdeniz, fıstık çamlarıyla kaplı gölgesinde güneşi doyasıya tadabildiğiniz, yemyeşil çimenlerin üzerinde kamp yapabildiğiniz bu tesisleri biz kampçılara kazandıran Manavgat Belediye Başkanına sonsuz teşekkürler.
Dostlar kamping çok temiz ve düzenli tüm ünitelerde kullanma suyu ve elektrik her üniteye özel, üniteler arası en az 8-10 metre arayla tasarlandığından ferah bir kamp alanı sağlıyor. Fiyatlar oldukça makul elektrik dahil karavan 30,00 TL çadır 15,00 TL en az 10 adet çamaşır makinesi 1 adet kurutma makinesi ve mutfakta ki ocakların kullanımı kamp sakinlerine ücretsiz tahsis edilmiş. Mutfakta tüm kampa yetecek kapasitede büyük bir sanayi tipi profesyonel buzdolabı mevcut. Duşlarda 24 saat sıcak su mevcut, ayrıca kampın deniz kenarında bulunan plaj tesislerinde yeteri kadar soğuk duşlar mevcut. Kampın hemen yanında bulunan kampa ait otelin de havuzundan 7,00 TL karşılığında faydalanmak mümkün.
Tek eksiği karavanlar için ünitelerde pis su gideri ve çay kenarında kampa ait bir iskelesi ve bot indirebilecek bir tesisi olmaması ama halkın sosyal ihtiyaçlarına ve karavan turizmine önem veren Manavgat Belediye Başkanının bunu en kısa zamanda çözeceğine eminim.
Mucur'a 27 km. mesafe kala arkadaşım Nihat beyin aramasıyla, 30 yıl evvel ki fırında etli güveç tadını anımsadım. Saat kaç gibi olur muhabbetinden sonra rotayı çevirdik. Nufus 12.500 kişi bakalım kaç dostla bir araya geleceğiz neler görüp, nelerden nasipleneceğiz. Tam güveç pişme saatinde buluşma yerindeydik,
Tabiki tepsiyi kaptığımız gibi Çayırlık mesire.yerinde kampı kurduk. Mucur için bulunmaz nimet diyeceğim bu yer malesef içine edilmiş olarak buldum, meraklı gözler, kediler, arılar, bütün mekan boş iken meraklı gözlü küçük beygirli motoru ile konser veren gençlerde cabası, Gençlerin hakkını yemiyelim biraz sessizlik uyarımıza hemen uydular, bende boş vaktimi güzellikler yerine çöp yığınlarını karelemekle geçirdim.