Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,666
Ynt: Kim Nerede?

Tugay-Tunay kardeşim o şeref bize ait, sizleri tanımakla bizler mutlu olduk.
Ayrıca merakla bekledigimiz, kontrol neticesi iyi habere sizler kadar sevindik
Su konusunda ise bizleri tanıyan iyi bilir, yakında yeni mesleğim saka olabilir.
Bu sefer ki durum, "musluğu aç" dedi ben evin içindeydim, onun elinde hortumun ucu karavanı yıkacağını nereden bilebilirim, Tugay olan sana da oldu suyu birlikte temizledik.

Etiketler

TUGAY58' Alıntı:
Firdes abla İlhan abi bi 3 ay daha yırt,tık .Tunay...
Tunay hanım, güzel haberi az önce gördük, eşimle birlikte çok sevindik, umarım hep böyle gider

Seyyah 54 şuanda Samsunda.Park ve müze gezileri ile yola devam .Sanırım pazar günü gürcistana geçerim.(Levent kulakların çınlasın.)Resimler dahasonra.

seyyah54' Alıntı:
Seyyah 54 şuanda Samsunda.Park ve müze gezileri ile yola devam .Sanırım pazar günü gürcistana geçerim.(Levent kulakların çınlasın.)Resimler dahasonra.

iyi yolculuklar ;D, selamlar

Bu gün Samsunda kısa da olsa çevreyi gezdim.Önce Karavan Parkı Bandırma vapuru oldu.Karavan park gerçekten güzel olmuş.Bu tarafa giden arkadaşlar konaklayabilir.Günlük 15 lira ücret alınıyor.Güvenliği suyu elektriği mevcut.Bandırma vapuru güzel restore edilmiş.

Şuğul Vadisi/Gürün

Not: Bilgisayarım olmadığından cepten işlem zor, şu anda sanırım Sivas, K.Maraş, Malatya, Kayseri il sınılarına yakın olmam lazım.

İlhan abi biliyorum gezi resimlerini paylaşma işlemi seni sıkıyo ama ne yapalım bizde o resimlerle avunuyoruz tekerinize taş deymesin takip,deyiz

Hafta sonu İzmir gezisi.Kordon'da dostlarla buluşma...
Ertesi gece rakı-balık muhabbeti...
Salim Dündar Usta'nın konserine denk gelme...
İki gün rüzgâr gibi geçti.Pazar günü Şirince'ye uğrayıp Aydın'a döndük. ;D

Ne kadar mutlu olmuştur o balıklar afiyet olsun izmir gurubu

TUGAY58' Alıntı:
Ne kadar mutlu olmuştur o balıklar afiyet olsun izmir gurubu

Teşekkürler. ;D Kayseri pastırmasının yerini tutmaz ama idare ediyoruz ;D