Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 583,636
Ynt: Kim Nerede?

Gökpınar, Gürün'de bir vaha gibi mi desem acaba; teşekkürler İlhan Bey, iyi geziler!...

Cavid Sezen

Etiketler

Yücel59 bey sanmıyorum Balık,Kavun,Peynir,ve Cacık bu dörtlünün yanına cok zor yakıştırır kendini pastırma ama belki yerli işbirlikci olarak olur gibi ama o 4,lü bilirsiniz asildir tekrar afiyet olsun

Enverdede nerelerde diyen varmı Bodrum ortakent yahşi'de denize girmeye devam Her yer bana kalmış,istediğim yere konaklayabiliyorum.Resimler dönüşte.

enverdede' Alıntı:
Enverdede nerelerde diyen varmı Bodrum ortakent yahşi'de denize girmeye devam Her yer bana kalmış,istediğim yere konaklayabiliyorum.Resimler dönüşte.

Olmaz mı?
Fotoğrafları bekliyoruz.

Selamlar.
Cavid Sezen

Tugay 58 kardeşim ve hemşerim Tunay kardeşimin sağlığının çok iyiye gittiğini öğrenmiş oldum ve çok sevindim.Ve sizlerin o fotolarını görerek sizleri daha çok tanımış oldum Tunay kardeşim fotoda çok sıhatli görünüyor inşallah birgün onu çok yakından tanıma fırsatı bulurum.Saygılarımla

Harika yerler.. Harika kareler, İlhan Bey..
Keyifli geziler dileğiyle...

Ah dede vah dede bizim içinde dene.Enver dede siz her sene bu mevsim içimizi ısıtıyorsunuz,arada resimlerlede körükleyinde kendimizi şömüne karşısındaymış gibi hissedelim.İyi tatiller.