Yarından başlayarak dört gün Ayvalık merkezli bir gezi yapacağız eşimle. Bergama, Çandarlı, Denizköy, Dikili, Altınova, Ayvalık, Cunda ve Kozak Yaylası uğrayacağımız başlıca yerler arasında olacak.. Yarın biraz serin gibi ama sonraki üç gün hava çok güzel diyor...http://www.meteoroloji.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=AYVALIK
Eeee Cavid hocam? gittin, gördün, geldin ama bize anlatmadın! yok mu gezi yazısı? hani derler ya "yediğin, içtiğin senin olsun, sen gördüğünü anlat"
Ama ben yüzsüzlük yapıp yediğin içtiğini de merak ediyorum. Ne de olsa gezenbilir-yiyenbilir ;D ;D ;D
Eeee Cavid hocam? gittin, gördün, geldin ama bize anlatmadın! yok mu gezi yazısı? hani derler ya "yediğin, içtiğin senin olsun, sen gördüğünü anlat"
Ama ben yüzsüzlük yapıp yediğin içtiğini de merak ediyorum. Ne de olsa gezenbilir-yiyenbilir ;D ;D ;D
Arkın (Dağcıark) ile çıktığımız geziden döndük.
Yılbaşını gecesini Poyrazlar'da geçirdik. Kamp ateşimizi yaktık. 1 Ocak tarihi ise sanki mayıs ayındaki bir bahar havası gibiydi. Güneşlendik, rüzgarsız ve güneşli havada, göl kenarının keyfini çıkardık.
Poyrazlardan Eskişehir'e gittik. Burada da 2 gece geçirdik. Şehir gezileri yaptık.
Dün akşam döndük.
Herkese merhabalar;
Şu anda 23karavan ile 42 kişi COZZ'dayız, harika bir ateş çevresinde 3 derece de kah ateş başında - kah lokal de - kah karavanlarımızda güzel bir kış kampı yaşıyoruz.
Aslında bende gitmek isterdim ama bu aralar hem çokca duygusal takılıyorum hemde Yaşar abinin karavanını yapıyoruz gerçekten dışarı çıkmaya ihtiyacım var.